Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Vital

Vital, het kantineconcept waarbij alles draait om het stimuleren van een gezonde balans in het leven van leerlingen

Wie gezond eet en drinkt, presteert beter. Een kantine die hierin voorziet is daarom een absolute must voor iedere onderwijsinstelling.

Vital is een kantineconcept waar alles draait om het stimuleren van een gezonde balans in het leven. De ene dag feesten, de andere dag sporten. De ene dag pizza, de andere dag een gezond broodje. Wij geloven dat we leerlingen op deze manier leren zelf de goede keuzes te maken. Zonder met een belerende vinger te wijzen dat het altijd gezond moet. Ze moeten al genoeg.

Vital is meer dan alleen een kantine. Het is FOOD AND WHATEVER. De onderwijsinstelling en leerling kan dus voor veel meer bij Vital terecht dan alleen dat lekkere broodje. Het assortiment van Vital heeft een gezonde balans tussen gezond en ongezond. Zo sluiten we aan bij de behoefte van de scholen én die van de leerlingen, zodat jij als ondernemer rendabel kunt ondernemen.

Word franchisenemer bij Vital

Wil jij maatschappelijk verantwoord ondernemen tijdens schooltijden en zo leerlingen helpen met het vinden van de juiste balans? Dan is ondernemen bij Vital echt iets voor jou! Vital zoekt betrokken ondernemers die het belangrijk vinden om het gezonde voedingsaanbod op scholen op een winstgevende manier aan te pakken.

Als zelfstandig ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor het resultaat bij jouw Vital. Maar je staat er natuurlijk niet alleen voor. Dat is de kracht van de franchiseformule. Je profiteert van de aanwezige kennis en ervaring en je kunt direct aan de slag. Bijvoorbeeld met een goede naam, een aansprekend logo en alle marketingmiddelen waarvan het effect al vele malen bewezen is. Verder bestaat de dienstverlening uit:

  • Coaching op maat
  • Kwaliteitsbewaking
  • Workshops en trainingen
  • Administratie (optioneel)

Franchisen bij Vital, is echt iets voor jou als je:

  • interesse hebt in ondernemen tijdens schooltijden
  • het belangrijk vindt om het gezonde voedingsaanbod op scholen op een winstgevende wijze aan te pakken
  • energie krijgt van het werken in een jonge dynamische schoolomgeving
  • gebruik wilt maken van professionals die jou ondersteunen in het ondernemerschap

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Vital? Vraag direct meer informatie aan.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Vital omgeving Rotterdam

Wie gezond eet en drinkt presteert beter. Een kantine die hierin voorziet is daarom een absolute must voor iedere onderwijsinstelling. Vital is een kantineconcept waar alles draait om het stimuleren van een gezonde balans in ...

Food
Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Oppervlakte

Wordt nader bekend gemaakt

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Vital

Meer informatie over franchisen bij

Vital

Recent bekeken formules

×