Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Beren bezorgrestaurant, Leidsche Rijn

Overnameprijs

€ 175.000

Omzet

€ 600.000

Adres

Grauwaartsingel 240, Utrecht

De Beren Bezorgrestaurant Leidsche Rijn wordt door de ondernemer vanwege persoonlijke omstandigheden ter overname aangeboden. Het gaat om een gezonde, winstgevende vestiging met flink potentieel om dit nog verder uit te breiden. De vestiging is strategisch gunstig gelegen: zichtlocatie aan de Gauwaartsingel met parkeerplaatsen voor de deur.

Bij De Beren bezorgrestaurants kan de consument complete maaltijden afhalen of laten bezorgen, thuis of op het werk. De formule staat bekend om spareribs, saté en burgers, maar tegenwoordig ook van een gezonde maaltijd, vegetarische en vegan opties.

In 2001 werd in Rotterdam-Noord de allereerste vestiging van De Beren Bezorgrestaurants geopend. De ‘Bezorgbeer’ zoals het toen nog heette, is ontstaan uit het succes van de toenmalige eetcafés om in te spelen op het hectische bestaan van de consument. Dit bleek een hele geslaagde zet, want vestiging na vestiging volgde snel! Vandaag de dag zijn De Beren Bezorgrestaurants franchise uitgegroeid tot een zeer sterke, professionele en bruisende franchiseformule. Snelheid en service zijn van essentieel belang. Elke bestelling bereiden we vers, om vervolgens warm en compleet met een grote glimlach te bezorgen!

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze vestiging? Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend meer informatie.

Meer weten over deze vestiging?

×