Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

MultiVlaai, Bergen op Zoom

Overnameprijs

N.o.t.k.

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Oppervlakte

60 m²

Adres

Huijbergsestraat 13, Bergen op Zoom, Noord-Brabant

MultiVlaai is dé (online) marktleider in de verkoop van dagverse Limburgse vlaaien, taarten en ander gebak. In Limburg bakt een gespecialiseerde bakkerij een groot assortiment aan vlaaien en taarten die binnen 24 uur worden aangeleverd bij de franchisenemers, dagvers dus. MultiVlaai heeft de exclusieve rechten voor de verkoop van ‘The Real American Bakery’ met toppers als de Red Velvet en de New York cheesecake.

Trakteren, feliciteren en waarderen. Dat zijn de momenten waarbij een heerlijke taart of lekkere vlaai altijd scoort! Een cadeau dat letterlijk om op te eten is, maar tegelijkertijd ook een gewaardeerde en effectieve vorm van communicatie/marketing is.

Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is een middelgrote stad in Noord-Brabant, de gemeente telt bijna 70.000 inwoners en heeft een regiofunctie voor zowel de consument als bedrijven. De MultiVlaai vestiging is gelegen aan de rand van het centrum en in de buurt van de parkeergarage. Het hoekpand dat is gelegen aan één van de toegangswegen tot het centrum is goed zichtbaar voor de consument

MultiVlaai Bergen op Zoom heeft 16 zitplaatsen binnen en je kunt er een heerlijk kopje koffie, cappuccino of thee drinken. Ook worden er volop Macarons verkocht. Omzetmogelijkheden alom!

Meer weten over deze vestiging?

×