Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Toscana

TOSCANA FRANCHISE FORMULE

Pizzeria & Grillroom Toscana, opgericht door Ahmed Ibrahim in 2015, is een unieke en vernieuwende franchiseformule die Italiaans vakmanschap combineert met de smaak van het Midden-Oosten. Wat begon als een enkel restaurant in Etten-Leur is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende franchiseformule, klaar om nationaal uit te rollen.

Een passie voor authentieke gerechten

Ahmed’s reis begon in Italië, waar hij op zijn 15de kennismaakte met de Italiaanse keuken. Na jaren van hard werken en leren, bracht zijn liefde voor authentieke gerechten hem naar Nederland. Hier ontstond het idee voor Toscana: een unieke combinatie van Italiaanse pizza’s en pasta’s met shoarma en döner. De menukaart biedt een breed scala aan gerechten, waaronder pizza, pasta, burgers, visschotels en unieke kindermenu’s. Jaarlijks vernieuwt Ahmed de menukaart om zijn klanten steeds weer te verrassen met nieuwe smaken.

Ondersteuning en begeleiding

De franchisenemers van Toscana krijgen uitgebreide ondersteuning en begeleiding om succesvol te zijn. Samen met De FranchiseAdviseur heeft Ahmed een gedetailleerd contract en een handboek ontwikkeld, inclusief een nieuw logo voor elke vestiging. Franchisenemers krijgen persoonlijke training van Ahmed zelf, zodat de kwaliteit en smaak van de gerechten in elke vestiging consistent blijven.

Voordelen van de Toscana franchise

Bij het franchisen met Toscana profiteer je van:

  • Marketing en Sales: Centrale marketingcampagnes en ondersteuning bij lokale promoties.
  • Back Office Ondersteuning: Administratieve en operationele hulp.
  • Training en Kennis: Uitgebreide training en voortdurende ondersteuning om de hoogste kwaliteitsstandaarden te handhaven.
  • Investeringen: Begeleiding bij financiële investeringen en toegang tot een sterk merk.

Het franchiseproces

Het franchiseproces begint met een gedegen selectieprocedure. Nieuwe franchisenemers worden zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat ze de passie en toewijding delen die Ahmed voor zijn gerechten heeft. De training omvat praktische ervaring in bestaande vestigingen en een diepgaande kennismaking met de bedrijfsprocessen.

Waarom franchise bij Toscana?

Toscana biedt een unieke kans om onderdeel te worden van een groeiend en succesvol merk. Met een bewezen concept en een sterke ondersteuningstructuur is Toscana de ideale keuze voor ondernemers die willen profiteren van de voordelen van een franchise, gecombineerd met de vrijheid van zelfstandig ondernemerschap.

Word een deel van Toscana

Ben jij klaar om je eigen Toscana-restaurant te openen? Toscana is op zoek naar nieuwe ondernemers. Neem contact op voor meer informatie en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van de Toscana-familie.

Ontvang gratis meer informatie over Toscana

Meer informatie over franchisen bij

Toscana

×