Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Partyland

Partyland franchise formule

Partyland biedt een unieke formule waarbij een bezoek aan een van onze winkels het begin van een geslaagd feest of evenement is. In onze kleurrijke winkels, bomvol met innovatieve balloncreaties en de laatste trends op het gebied van feesten en evenementen, vinden onze klanten naast een persoonlijke en professionele dienstverlening, zowel de inspiratie alsmede alle benodigdheden voor een geweldig feest of evenement.

Een feestelijke beleving voor jong en oud

Een bezoek aan een Partyland vestiging is daadwerkelijk een beleving voor jong en oud. Er is zoveel te zien en er gebeurt altijd veel; de ene na de andere prachtige ballon wordt opgeblazen en tovert een glimlach op het gezicht van onze klanten. Gigantische ballonnen van populaire figuren aan het plafond en in de etalage en het maken van prachtige ballonboeketten in de voorzijde van de winkels trekken direct de aandacht van het winkelend publiek en nodigen uit tot een bezoek.

Een enorm brede doelgroep

Iedereen heeft altijd wat te vieren; een gender-reveal, baby-shower, de 1e verjaardag, kinderfeestjes, gewone en speciale verjaardagen, een nieuwe baan of een nieuw huis, een verloving, een bruiloft, met pensioen en nog veel meer. Maar ook de opening van een nieuw kantoor of winkel, een zakelijk jubileum of een ander moment dat om een feestelijke aankleding vraagt. Met onze unieke formule zorgt Partyland ervoor dat het feest of evenement van zowel particuliere als zakelijke klanten er eentje wordt om nooit te vergeten.

Een sterke formule met uitstekende voorwaarden

Partyland heeft momenteel bijna 100 vestigingen in zeven landen. Op grond van onze grootte, onze sterke groei en onze plannen voor verdere uitbreiding, hebben wij uitstekende prijsafspraken met onze leveranciers bedongen. Dit is de basis van een winstgevend businessmodel en het creëert mogelijkheden om snel verder te groeien met als doel om in elke markt de marktleider te zijn.

De Partyland franchisenemer

Als franchisenemer van één of meerdere Partyland vestiging(en) ben je écht een ondernemer. Samen met je eigen team en de ondersteuning en kennis van het ervaren Partyland team zorg jij ervoor dat elke kans om langdurige omzetgroei te realiseren wordt benut:

  • Je hebt reeds ervaring als zelfstandig ondernemer in de detailhandel, of je hebt aantoonbare ervaring in een leidinggevende functie in een winkel of dienstverlenende formule.
  • Je hebt een sterke commerciële drive en de wilskracht om succesvol te zijn.
  • Je weet als geen ander wat goede service bieden inhoudt, je kan inspireren, adviseren en uiteraard ben je een goede verkoper.
  • Je begrijpt dat je team de sleutel tot succes is: je hebt uitstekende coachende kwaliteiten en investeert graag je tijd in de ontwikkeling van je team.
  • En zeker niet onbelangrijk: je wordt blij van blije klanten die tevreden je winkel verlaten, vol met inspiratie, ideeën en uiteraard tassen vol met aankopen.

Enthousiast? Vraag dan vrijblijvend informatie aan via onderstaand formulier en kom in contact!

Ontvang gratis meer informatie over Partyland

Meer informatie over franchisen bij

Partyland

Recent bekeken formules

×