Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Partyland succesvol van start in Nederland

Franchiseformule Partyland opende medio oktober haar eerste Nederlandse winkel in Eindhoven. ‘Partyland is een wereld van verschil met de traditionele feestwinkels zoals wij die kennen,’ aldus een trotse Sander van der Stroom, master franchisenemer van Partyland.

‘De winkels van Partyland bieden een echte beleving en zijn een feest om in te winkelen: overzichtelijk, op thema ingedeeld en met een breed assortiment aan artikelen. Niet onbelangrijk is dat er erg goed is nagedacht over de marges. Die zijn uitermate gezond, waardoor een winkel snel winstgevend is. Volgens Van der Stroom is de omzet tot dusver boven verwachting en is zijn winkel al vanaf de opening een van de drukst bezochte winkels van het winkelcentrum Heuvel in Eindhoven. Het publiek is uitermate enthousiast en reacties zoals ‘Oh wat gaaf, wat een leuke winkel!’ en ‘Dit hadden wij echt nodig in Eindhoven!’ zijn dagelijks te horen. Partyland is een van origine Amerikaanse franchiseformule en heeft bijna honderd winkels in  Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken en Duitsland. Met een indrukwekkend assortiment aan feestartikelen, waaronder ballonnen, decoraties en kostuums, biedt Partyland een one-stop-shop ervaring voor een uiterst breed publiek alsmede de zakelijke markt. Of het nu gaat om geboorten, verjaardagen, jubilea, bruiloften of themafeesten, de nieuwe winkel belooft klanten een unieke en inspirerende selectie van producten om van elk evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Gigantische ballonnen van populaire figuren aan het plafond trekken direct de aandacht van het winkelend publiek. In de etalage worden bovendien prachtige ballonboeketten gemaakt, wat ook weer uitnodigt tot een bezoek.

Van der Stroom: ‘Ik ben erg blij met deze winkel. Omdat dit de eerste vestiging in Nederland is, ben ik zelf dagelijks aanwezig om ervoor te zorgen dat het concept en het assortiment goed zijn afgestemd op de behoefte en verwachting van de Nederlandse consument.  Er zijn al verschillende aanpassingen in onze werkwijze en in het assortiment aangebracht, die al meteen tot goede resultaten hebben geleid’

Van der Stroom wil in het komend jaar nog vijf winkels openen waarvan verschillende in franchise. Ook geïnteresseerd om franchisenemer te worden bij Partyland? Vul dan onderstaand formulier in om vrijblijvend informatie te ontvangen.

 

Ontvang gratis meer informatie over Partyland

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Partyland

×