Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij ReadShop

Succesvol ondernemen met ReadShop franchise

ReadShop franchise is een laagdrempelige, uitnodigende inloopwinkel met een ruim en uitgebalanceerd assortiment boeken, tijdschriften, wenskaarten, kantoorartikelen en een sterke groei in serviceproducten.

De sterke franchiseformule met een duidelijke visie spreekt ondernemers en klanten aan. Het assortiment stemmen we samen met je af op de lokale vraag, waardoor je een zeer diverse doelgroep bereikt én laat terugkomen. Heb je hart voor franchise? Dan is ReadShop op jouw lijf geschreven!

ReadShop franchise formule

ReadShop franchise is een laagdrempelige inloopwinkel met een uitgebalanceerd en ruim assortiment boeken, tijdschriften, wenskaarten, dagbladen, kantoorartikelen en een groeiend assortiment cadeaus. De ReadShop franchise vertegenwoordigt de toekomst van tabaksspeciaalzaken met een breed en uitgebalanceerd assortiment aan tabak, kansspelen, tijdschriften, wenskaarten, boeken, kantoorartikelen en cadeauartikelen. Bij ReadShop leggen we de basis voor een succesvolle samenwerking door speciale leveringsvoorwaarden en heldere, transparante afspraken met onze voornaamste leveranciers. De kernwaarde van onze formule is gericht op gemak, zowel voor de ondernemer als voor de klanten.

Het is ook een optie om een vestiging te openen als shop-in-shop binnen een reeds bestaande winkel. We hebben succesvolle samenwerkingen opgebouwd met diverse formules uit verschillende sectoren voor deze aanpak.

Ondernemers bij The Read Shop (Express) profiteren van een groot aantal voordelen en diensten waaronder:

  • Contract zonder concurrentiebeding en huurcontract op eigen naam
  • Intensieve marketing en professionele winkelbegeleiding door rayonmanagers
  • Uitgebalanceerd assortiment, gebaseerd op lokale situatie
  • Webshop
  • Winkelautomatisering
  • Bemiddeling bij aan- en verkoop van winkels
  • Keurmerk lid van de Nederlandse Franchise Vereniging
  • Intensieve samenwerking met onze leveranciers & schaalvoordelen Audax

Audax

Als ondernemer profiteer je van alle kennis en kunde van Audax. Dus ook van onze uitgebreide franchise- en marktervaring en ons solide netwerk van meedenkende leveranciers. Een persoonlijke benadering en een stimulerende omgeving vormen de basis van ons én jouw succes als lokale held. De ondernemers die zich bij een van de retailformules van Audax hebben aangesloten, werken graag en met veel inzet voor hun eigen bedrijf. Ze zijn enthousiast en gemotiveerd. Ondernemen zit hen in het bloed. Daarom zijn het serviceniveau en de klantvriendelijkheid in deze winkels erg hoog.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Ontvang gratis meer informatie over ReadShop

Meer informatie over franchisen bij

ReadShop

Recent bekeken formules

×