fit20

fit20 franchise formule

franchisen bij fit20

Ondernemer worden bij fit20 franchise?

fit20 is een unieke en innovatieve franchiseorganisatie die in de aantrekkelijke nichemarkt van fysieke personal training (PT) opereert. De franchiseformule wil met haar effectieve en betaalbare personal trainingsmethode marktleider worden in Nederland met 300 studio’s!

Over fit20

fit20 is een intensieve personal training van slechts 20 minuten per week. Bij de fit20 franchise wordt iemand altijd door een personal trainer begeleid. Men traint één keer per week, altijd op afspraak, in zijn/haar gewone kleren en douchen is niet nodig. Iemand kan kiezen om alleen of samen met een vaste partner te trainen. De fit20 training geeft snel resultaat en is makkelijk jaren vol te houden. Men wordt fitter, energieker en sterker. De doelgroep bestaat uit drukbezette mensen met weinig tijd en/of zin in sporten, hoewel zij het belangrijk vinden om fit te worden én te blijven.

fit20 franchise

De trainingsresultaten worden vastgelegd in onze zelf ontwikkelde iPad applicatie en de administratiesoftware is webbased. Onze fitnessformule wordt versterkt met het lifestyle boek ‘Oergezond!’ en de unieke fit20 voedingssupplementenlijn. Bij de formule profiteer je van onze ruime kennis en ervaring, waardoor je een vliegende start kan maken.

De studio’s van de fitnessformule kenmerken zich door rust, zijn uitnodigend en stralen kwaliteit uit. De studio’s zijn schoon, fris en modern ingericht. Vanaf het moment van binnenkomst is er persoonlijke aandacht en focus, veel mensen vinden dat een verademing.

Franchise bij de fitnessformule

Iedere franchiseondernemer heeft één of meerdere studio’s onder zijn/haar hoede. Meestal werken in een studio meerdere personal trainers. Momenteel werken er ruim 200 mensen bij de formule. De vestiging van de franchisegever is gevestigd in Hattem. Hier werken 18 mensen full- en parttime. Zowel voor de franchisenemers als de personal trainers, heeft de fitnessformule een eigen opleiding ontwikkeld, de fit20 Academy.

Meer weten over de fitnessformule? Kijk dan op www.fit20franchise.nl!

1.4-PNG-file-FC-logo-fit20Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


fit20 franchise informatie

Activiteit:

fit20 is een dynamische Nederlandse franchiseorganisatie die landelijk en internationaal opereert in de aantrekkelijke niche markt van fysieke personal training (PT).

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2009
Entreegeld: € 11.500
Jaarlijkse franchisefee: 12%
Totale investering: € 75.000
Benodigd eigen vermogen: € 20.000
Gemiddelde omzet pv: Tussen € 70.000 en € 250.000
Type samenwerking: Hard Franchise
Lid nfv: Ja
Omschrijving training: Personal Training gericht op optimale fitheid en gezondheid op een haalbare manier, altijd op afspraak
Hoe is de inkoop geregeld: Mix centraal en lokaal
Verkoop oppervlakte: 70 - 100 m²
Locatie omschrijving: Bedrijventerrein, voorkeur zichtlocatie
Verzorgingsgebied: Vanaf 1.500 bedrijven of 25.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van fit20

Aantal vestigingen

2018:
4 eigen en 59 zelfstandig
2019:
5 eigen en 80 zelfstandig
2020:
126 zelfstandig
Buitenland:
België, UK, Qatar, US, Frankrijk, Duitsland, Zweden en Nieuw Zeeland

Youtube video's


Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
fit20