Partytentverhuur Nederland

Partytentverhuur Nederland franchise formule

franchisen bij Partytentverhuur Nederland

Over Partytentverhuur Nederland 

Partytentverhuur Nederland is dé partner voor het huren van een partytent en aanverwante artikelen voor zowel particulieren als bedrijven. Met inmiddels 30 vestigingen door heel Nederland is Partytentverhuur franchise uitgegroeid tot een bewezen concept. Partytentverhuur Nederland belooft de klant partytenten van professionele kwaliteit tegen scherpe prijzen. Huren bij Partytentverhuur is eenvoudig, er is keuze uit een ruim aanbod en snelle levertijden zijn prioriteit.

De franchiseformule waarbij je écht kan blijven ondernemen 

Bij Partytentverhuur Nederland kan je direct aan de slag met je passie voor het vak ondernemerschap. Je wordt gesteund in de acquisitie en je hebt geen zorgen over de marketing. Zo combineer je de voordelen van onze kennis en formule met het ondernemerschap.

Partytentverhuur Nederland zoekt franchise ondernemers!  

Heb je altijd al voor jezelf willen beginnen? Stroomt het ondernemerschap door jouw bloed en wil je beschikken over eenvoudig te verhuren producten? Word dan een franchisenemer van Partytentverhuur Nederland, bij jou in de buurt! Zo kan jij je volledig richten op lokaal ondernemerschap. Wij zoeken bestaande en startend ondernemers die graag extra business willen maken. Op dit moment zijn wij op zoek naar franchisenemers in de regio’s: Tilburg, Eindhoven, Arnhem, Enschede, Heerlen en Deventer.

Waarover moet je beschikken?

  • Klantgerichte instelling
  • Vrije opslagruimte (overdekt en afgesloten) van tenminste 15 vierkante meter waarbij geen overlast wordt veroorzaakt bij omwonenden tijdens bedrijfsactiviteiten
  • Een auto met trekhaak of een bestelwagen/aanhangwagen
  • Handigheid om kleine reparaties zelfstandig uit te voeren
  • Uitstekende telefonische bereikbaarheid
  • Goede planningsvaardigheden

Word jij de nieuwe Partytentverhuur-franchisenemer?  

Ben jij geïnteresseerd en enthousiast geworden om te ondernemen binnen je eigen Partytentverhuur vestiging? Vraag naar de mogelijkheden! Meer weten over Partytentverhuur franchise? Ook dan vraag je geheel vrijblijvend meer informatie op.Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Partytentverhuur Nederland Franchise


Partytentverhuur Nederland franchise informatie

Activiteit:

Verhuur van partytenten en bijbehorende accessoires aan zowel particulieren als bedrijven. Openstaand voor nieuwe franchisenemers met name in de regio’s: Tilburg, Eindhoven, Arnhem, Enschede, Heerlen en Deventer.

Branche: - -
Type samenwerking: Soft Franchise
Startjaar: 1996
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Geen
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
€ 300 tot € 600 per maand.
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Partytentverhuur Nederland dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Kleine investering, circa € 5.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen Partytentverhuur Nederland. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 5.000
Gem. omzet per vestiging: € 60.000
Gem. oppervlakte vestiging: 15 - 100 m²
Locatie omschrijving: Locatie voor opslag
Verzorgingsgebied: Exclusief rayon
Training/opleiding: Interne stage bij bestaande franchisenemer
Inkoop: Vrij om zelfstandig in te kopen. Er zijn een aantal centrale inkoopkanalen gefaciliteerd, die een inkoopvoordeel opleveren. Jouw eigen website wordt onderhouden en geoptimaliseerd door een online marketing bureau.
Aantal medewerkers: 1 - 2 fte
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen en 26 zelfstandig
2020:
1 eigen en 30 zelfstandig
2021:
1 eigen en 32 zelfstandig

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Partytentverhuur Nederland