Burger ’n Shake

Burger ’n Shake franchise formule

franchisen bij Burger ’n Shake

burger 'n shake

WIE ZIJN WIJ?

Burger ’n Shake Franchise is hét halal-foodconcept met verse hamburgers, verse friet en shakes gemaakt van vers gedraaid ijs. Bij Burger ’n Shake zou je eigenlijk de hele dag wel kunnen zitten. Je kunt er terecht voor het ontbijt, de lunch en het diner. Onze restaurants zijn zo ingericht dat gasten van bijna elk tafeltje in de open keuken kunnen kijken. Wij geloven namelijk in vers én ambacht en dat willen we dan ook aan onze gasten laten zien. Zij kunnen bekijken hoe wij de sauzen maken, friet snijden, hamburgers bakken en shakes maken van ambachtelijke ijs.

WAAROM ONDERNEMEN BIJ BURGER ’N SHAKE?

Burger ’n Shake Franchise onderscheidt zich van andere burgerconcepten met zijn transparante aanpak en het feit dat er halal gewerkt wordt. Dit is een markt waar Burger ’n Shake zich kan onderscheiden. Onze franchisenemers werken in een uniek concept, waarin iedereen elkaar helpt en ondersteunt. Wij helpen jou als potentiële franchisenemer met het schrijven van een ondernemersplan dat je  kunt overleggen bij de bank als je financiering nodig hebt. Daarnaast hebben wij een franchisehandboek met daarin alle handvatten die onze ondernemers nodig hebben. Burger ’n Shake heeft in Amsterdam 35 personeelsleden in dienst, voornamelijk jongeren. Als erkend leerbedrijf werkt Burger ’n Shake samen met de gemeente Amsterdam en biedt het jongeren stageplekken aan. Ook hebben wij een uitgebreid netwerk dat wij kunnen inschakelen bij het verbouwen en inrichten van de restaurants. Samen staan we sterker: door gezamenlijke inkoop realiseren we een behoorlijk kostenvoordeel.

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zoeken franchisenemers die zich samen met ons voor de volle 100% willen inzetten om een succes van hun restaurant te maken. Het is een pre als je horeca-ervaring hebt en/of ervaring in het aansturen van een team. Verder zoeken wij ondernemers die zich kunnen vereenzelvigen met ons unieke halal-concept en dit met volle overtuiging kunnen overbrengen aan hun klanten. Het ondernemersbloed stroomt door je aderen en je hebt alle passie om je – zeker in het begin – voor de volle 100% te wijden aan je klanten, je medewerkers en je bedrijf.

Wij hechten veel waarde aan onderling vertrouwen en heten je vanzelfsprekend met open armen welkom in onze Burger ’n Shake Franchise -familie.

Burger 'n Shake FranchiseAangesloten bij De Nationale Franchisegids

 

 


Burger ’n Shake franchise informatie

Activiteit:

Onze gasten genieten in een industriële, laagdrempelige sfeer van elke menugang van de dag. Een heerlijk ontbijtje kan bestaan uit koffie/thee/smoothies, een American pancake of een Egg ’n Bacon. Bij de perfecte burgerervaring staat de kwaliteit van het vlees centraal: “We maken geen gebruik van allerlei toevoegingen, alleen peper en zout. Dit doen we omdat mensen de burger, het vlees, willen proeven.”

Branche: - - -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 2017
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
€ 7.500
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
5% van de omzet exclusief btw
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Burger ’n Shake dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 40.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen Burger ’n Shake. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Circa € 100.000
Gem. omzet per vestiging: € 500.000
Gem. oppervlakte vestiging: 80 - 200 m²
Locatie omschrijving: A1- en A2-locaties
Verzorgingsgebied: Vanaf 80.000 inwoners
Training/opleiding: Een stage op een van de vestigingen.
Inkoop: Voornamelijk via preferred suppliers
Aantal medewerkers: 6 - 8 fte
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2020:
2 eigen en 2 zelfstandig
2021:
2 eigen en 3 zelfstandig
2022:
1 eigen en 5 zelfstandig

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Burger ’n Shake