Burger ’n Shake

Burger ’n Shake franchise formule

franchisen bij Burger ’n Shake

burger 'n shake

WIE ZIJN WIJ?

Burger ’n Shake is hét halal-foodconcept met verse hamburgers, verse friet en shakes gemaakt van vers gedraaid ijs. Bij Burger ’n Shake zou je eigenlijk de hele dag wel kunnen zitten: Je kunt er terecht voor het ontbijt, de lunch en het diner. Onze restaurants zijn zo ingericht dat gasten van bijna elk tafeltje in de open keuken kunnen kijken. Wij geloven namelijk in vers én ambacht en dat willen we dan ook aan onze gasten laten zien. Zij kunnen bekijken hoe wij de sauzen maken, friet snijden, hamburgers bakken en shakes maken van ambachtelijke ijs.

WAAROM ONDERNEMEN BIJ BURGER ’N SHAKE?

Burger ’n Shake onderscheidt zich van andere burgerconcepten met zijn transparante aanpak en het feit dat er halal gewerkt wordt. Dit is een markt waar Burger ’n Shake zich kan onderscheiden. Onze franchisenemers werken in een uniek concept, waarin iedereen elkaar helpt en ondersteunt. Wij helpen jou als potentiële franchisenemer met het schrijven van een ondernemersplan dat je  kunt overleggen bij de bank als je financiering nodig hebt. Daarnaast hebben wij een franchisehandboek met daarin alle handvatten die onze ondernemers nodig hebben. Burger ’n Shake heeft in Amsterdam 35 personeelsleden in dienst, voornamelijk jongeren. Als erkend leerbedrijf werkt Burger ’n Shake samen met de gemeente Amsterdam en biedt het jongeren stageplekken aan. Ook hebben wij een uitgebreid netwerk dat wij kunnen inschakelen bij het verbouwen en inrichten van de restaurants. Samen staan we sterker: door gezamenlijke inkoop realiseren we een behoorlijk kostenvoordeel.

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zoeken franchisenemers die zich samen met ons voor de volle 100% willen inzetten om een succes van hun restaurant te maken. Het is een pre als je horeca-ervaring hebt en/of ervaring in het aansturen van een team. Verder zoeken wij ondernemers die zich kunnen vereenzelvigen met ons unieke halal-concept en dit met volle overtuiging kunnen overbrengen aan hun klanten. Het ondernemersbloed stroomt door je aderen en je hebt alle passie om je – zeker in het begin – voor de volle 100% te wijden aan je klanten, je medewerkers en je bedrijf.

Wij hechten veel waarde aan onderling vertrouwen en heten je vanzelfsprekend met open armen welkom in onze Burger ’n Shake-familie.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

 

 


Burger ’n Shake franchise informatie

Activiteit:

Onze gasten genieten in een industriële, laagdrempelige sfeer van elke menugang van de dag. Een heerlijk ontbijtje kan bestaan uit koffie/thee/smoothies, een American pancake of een Egg ’n Bacon. Bij de perfecte burgerervaring staat de kwaliteit van het vlees staat centraal: “We maken geen gebruik van allerlei toevoegingen, alleen peper en zout. Dit doen we omdat mensen de burger, het vlees, willen proeven.”

Branche: - - -
Werkt met ondernemers sinds: 2018
Entreegeld: € 7.500
Jaarlijkse franchisefee: 2% van de omzet exclusief btw en voor een deel is deze verwerkt in de producten.
Totale investering: Circa € 100.000
Benodigd eigen vermogen: € 40.000
Gemiddelde omzet pv: € 600.000
Type samenwerking: Hard Franchise
Omschrijving training: Een stage op een van de vestigingen.
Hoe is de inkoop geregeld: Voornamelijk via preferred suppliers
Verkoop oppervlakte: 80 - 200 m²
Locatie omschrijving: A1- en A2-locaties
Verzorgingsgebied: Vanaf 80.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2018:
1 eigen
2019:
1 eigen
2020:
2 eigen en 1 zelfstandig

skyscraper-banner-website

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Burger ’n Shake