Bobby&Fritz

Bobby&Fritz franchise formule

franchisen bij Bobby&Fritz

Wat is Bobby&Fritz?

Bobby&Fritz is een gastronomisch merk dat veel te bieden heeft. Bobby&Fritz heeft een groot aantal producten, waarbij de kwaliteit van elk individueel product voorop staat. Bij ons draait het om de echte snackklassiekers, creatieve top verkopers en een perfecte voedselbeleving in een moderne ambiance: de beste curry en braadworst, verse frietjes met zeezout, heerlijke gehaktballetjes, de super Curry-Frika met Sriracha-Mayoo, originele Fish & Chips met top-dips en heerlijke chili con carne. Daarnaast kan er gekozen worden voor hot dogs met varkens-, rund- of veggie worst in klassieke, barbecue- of kung fu stijl.

Bobby&Fritz is in het voorjaar van 2013 opgericht. Destijds was er nog geen enkel merk die de Currywurst en zijn trouwe metgezellen, de frieten met de beste kwaliteit en smaak garandeert. Inmiddels is het concept veel meer dan alleen dit dynamische duo, de formule draait om een grote productvariatie en de snelle service. Als u onderweg bent en zin hebt in een lekkere currywurst, vers bereide fish & chips of een beladen hotdog, weet u dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van Bobby&Fritz.

 

Franchisenemer worden

Bobby&Fritz biedt een systeem gebaseerd concept dat overal toepasbaar is en dat garant staat voor eersteklas kwaliteit en een ongeëvenaarde smaakbeleving, onafhankelijk van de locatie. Bobby&Fritz is niet alleen een smaaksensatie, maar ook een echte visuele blikvanger op culinair gebied – of het nu gaat om een aanhangwagen, toonbank of snackbar in de stad. Bobby&Fritz is gemakkelijk te herkennen aan het opvallende moderne design in oranje en grijze tinten.

De implementatie kan zowel op grotere als op beperkte schaal worden uitgevoerd. Mogelijke locaties zijn:
– Transport catering & service gebieden
– Winkelcentra & Food Courts
– Stations & luchthavens
– Stadions & arena’s
– Stadscentra & voetgangerszones
– Evenementen, Festivals & Bedrijfsevenementen

Bobby&Fritz zoekt franchisenemers die een passie hebben met de producten, weten wat de producten onderscheidend maakt en dit unieke concept omarmen. Wegens de grote uitbreidingsambitie is Bobby&Fritz op zoek naar franchisenemers die eventueel al een locatie (op het oog) hebben, of bereid zijn fanatiek mee te zoeken naar een locatie in de gewenste regio van de kandidaat. Naast Nederland wil Bobby&Fritz ook graag uitbreiden in België.

Bekijk hier de brochure van Bobby&Fritz.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Bobby&Fritz franchise informatie

Activiteit:

Bobby&Fritz staat bekend om haar Currywursten, maar is inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan alleen dat. Bij ons draait het om de echte snackklassiekers.

Branche: - -
Jaarlijkse franchisefee: 5% v/d omzet + 3% marketing
Totale investering: € 200.000
Benodigd eigen vermogen: €25.000 - €50.000
Gemiddelde omzet pv: Wordt in nader overleg vrijgegeven
Type samenwerking: Hard Franchise
Hoe is de inkoop geregeld: Centrale inkoop
Verkoop oppervlakte: Afhankelijk keuze locatie, tussen 15m²en 300m²
Locatie omschrijving: Steden met > 80.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen
Buitenland:
40

skyscraper-banner-website

banner-volop-kansenV2

franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Bobby&Fritz