Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Bobby&Fritz

De franchiseformule die zijn oorsprong heeft te danken aan de Currywurst en zijn trouwe metgezellen, de frieten met zeezout. Bobby&Fritz, een bekende franchiseformule uit Duitsland maakt zijn oversteek naar Nederland en België. Bobby&Fritz is pas vijf jaar geleden opgericht en heeft inmiddels meer dan 40 vestigingen in het buitenland. Voor de formule is het moment gekomen om verdere groei buiten de Duitse grenzen te realiseren.

Bobby&Fritz

Door de jaren heen heeft Bobby&Fritz haar assortiment uitgebreid tot meer producten dan alleen de befaamde Currywursten. Je kunt bij de formule ook terecht voor onder andere heerlijke gehaktballetjes, Fish & Chips, Chili con Carne en de super Curry-frika met haar unieke saus. Daarnaast kun je bij Bobby&Fritz kiezen uit varkens, rund of veggie hotdogs en met drie verschillende smaken saus. Eersteklas kwaliteit en ongeëvenaarde smaak worden gegarandeerd bij de formule.

Franchise

Bij Bobby&Fritz heb je als franchisenemer meerdere mogelijkheden, zo kun je onder andere kiezen voor een foodtruck, een toonbank of een echte snackbar. Sta jij het liefst op een evenement of wil je liever een vaste locatie in een winkelcentrum? Het is allemaal mogelijk. Naast het unieke assortiment is Bobby&Fritz een echte visuele blikvanger, waardoor de formule goed te herkennen is.

Bobby&Fritz is op zoek naar franchisenemers met een passie voor de producten binnen het assortiment. Ondernemers die weten wat de formule uniek maakt. Ben jij groot fan van de Deutsche Currywursten en zie jij jezelf al staan in je eigen Bobby&Fritz vestiging?

Kijk hier voor de formule van Bobby&Fritz of vraag vrijblijvend meer informatie aan.

×