Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Kubus

KUBUS franchise administratie en advies!

KUBUS franchise is een coöperatie bestaande uit samenwerkende administratiekantoren, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs, specialisten en accountants. De formule onderscheidt zich met vakbekwame en onafhankelijke adviseurs voor de ondernemer.

De formule focust zich op transparantie in alle lagen van de organisatie. Binnen de coöperatie werken alle kantoren op zelfstandige basis samen! Als lid wordt én blijft u eigenaar van uw eigen KUBUS-kantoor. Deze coöperatie heeft weinig overhead en vraagt voor het lidmaatschap een redelijke kostprijsvergoeding.

KUBUS franchise voor startende administratiekantoren

Ben je voornemens een eigen administratiekantoor te starten? Wanneer je een administratiekantoor gaat starten komt er veel op je af. Bij Kubus hebben we hier veel ervaring mee en staan we je bij om de start van je kantoor zo soepel mogelijk te laten plaatsvinden. Zo zijn je bedrijfsnaam, logo en online zichtbaarheid gedekt en deel je mee in de kracht van centrale marketing. Zelfs je bedrukte kantoorbenodigdheden en merchandise zijn beschikbaar. Last but not least, we houden elkaar samen up to date met kennisdeling, eigen kwaliteitstoetsing en door voor elkaar klaar te staan als collega’s met één gemeenschappelijk belang; verder komen!

Gevestigd administratiekantoor

Heb je reeds een gevestigd administratiekantoor? Met of zonder personeel? Dan weet je hoe belangrijk consolideren is. Door je aan te sluiten als franchisenemer bij Kubus lift je mee op een solide organisatie met een sterke landelijke naamsbekendheid. Zo verstevig je de marktpositie en maakt je opgebouwde administratiekantoor duurzaam en toekomstbestending. Verder maak je gebruik van uitgebreide kennisdeling, collectieve inkoopvoorwaarden en centrale marketing. Samen werken we aan de ideale strategie en uitvoering om jouw droom klanten te vinden en aan je te binden.

Een succesvol administratiekantoor? Sluit je aan bij KUBUS franchise!

  • Sterk imago met landelijke dekking
  • Specialismen in eigen huis
  • Collectieve inkoopafspraken
  • Centrale on- & offline marketingacties
  • Sales ondersteuning voor kantoren
  • Flexibel werken en ondernemen
  • Mede-eigenaarschap

Belangrijk is dat je lid ben van een coöperatie en daarmee mede eigenaar: we bepalen gezamenlijk de koers en daar heb jij dus ook invloed op.

Kubus franchise logoAangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 

 

Ontvang gratis meer informatie over Kubus

Meer informatie over franchisen bij

Kubus

Recent bekeken formules

×