Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Ribs Company

RIBS COMPANY FRANCHISE FORMULE

Ribs Company franchise is een bezorg- en afhaalservice gevestigd door heel Nederland. Klanten kunnen elke dag terecht bij Ribs Company voor een gevarieerd aanbod aan vers bereide maaltijden waaronder spareribs, burgers en kip. Ook alle sauzen zijn ontwikkeld door de formule zelf.

Franchisen bij Ribs Company

Ribs Company heeft momenteel 10 vestigingen in Nederland. De franchiseformule streeft ernaar om de komende jaren 25 vestigingen te openen door heel Nederland. Om deze reden is de formule opzoek naar ambitieuze ondernemers.

Ribs Company biedt de franchisenemer verschillende franchisemogelijkheden aan:

  • Open een geheel nieuwe Ribs Company Store
  • Bouw een bestaande zaak om tot een Ribs Company Store
  • Neem een bestaande Ribs Company Store over

Start je eigen Ribs Company Store in je eigen exclusieve gebied. Als ondernemer heb je alle vrijheid van ondernemen binnen onze formule. Ribs Company franchise is een soft franchiseformule met beperkte regels.

Ribs Company franchise hecht veel waarde aan goede ondersteuning voor de franchisenemer. Je wordt ondersteund als ondernemer op het gebied van landelijke en lokale marketing, ICT, inkoop en dagelijkse operationele werkzaamheden. Dit zodat je je kan concentreren op het runnen van je vestiging.

Wanneer je geïnteresseerd bent in het openen van een Ribs Company vestiging krijg je een uitnodiging voor een eerste kennismakingsgesprek. Ook wordt er een financiële check uitgevoerd. Daarna volgt er een oriëntatie dag en een tweede gesprek. Tot slot wordt de locatie bepaald, een financiering geregeld en krijg je een 2 tot 6 weken operationele training.

Wie zoekt Ribs Company?

Een franchisenemer bij Ribs Company heeft een hoge affiniteit met de horeca. Daarnaast hecht je veel waarde aan kwaliteit en beschik je over de juiste leiderschapsvaardigheden. Onze franchisepartners zijn ondernemend, klantgericht en motiverend.

Ribs Company biedt een vaste maand fee, omzet garantie, uitgebreide operationele training en inkoopvoordeel.

Geïnteresseerd en wil jij meer weten over de mogelijkheden die Ribs Company jou kan bieden? Vraag dan direct informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over Ribs Company

Meer informatie over franchisen bij

Ribs Company