Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij 1. Tubz Europe

Wat doet Tubz Europe franchise?

Franchise snoepautomaten1. Tubz Europe franchise plaatst en exploiteert verkoopautomaten met diverse lekkernijen zoals snoep, chips en hartige snacks in diverse gelegenheden. Denk hierbij aan horeca-, bedrijfs- en recreatiegelegenheden. De formule is opgezet in 2013 in Engeland en heeft daar tot een groot succes geleid: een netwerk met meer dan 30.000 Tubz automaten alleen al in Engeland en Ierland. In navolging van dat succes hebben we de formule naar Nederland gebracht waar we inmiddels samen met onze franchisenemers al meer dan 1000 automaten exploiteren!

Wij zijn voortdurend bezig onze verkoopconcepten verder te ontwikkelen, innoveren en verbeteren. Zo zorgen we ervoor dat ons aanbod steeds aantrekkelijk blijft.

Het succes van onze formule…

  • Verdien cash geld vanaf dag 1
  • Bepaal zelf hoeveel en wanneer je werkt
  • Werk in je eigen regio
  • Lage investering en lage bedrijfskosten
  • Zowel fulltime als parttime mogelijkheden

Start je eigen bedrijf…..

Wilde je altijd al een eigen bedrijf beginnen, maar wist je niet waar te beginnen? Zoek niet verder! Wij bieden tal van mogelijkheden om met weinig investeringen een eigen winstgevend bedrijf op te zetten. Wil je fulltime werken of wil je een leuke bijverdienste naast je huidige job?

Als Tubz franchisenemer stippel je zelf je pad uit. Zo kun je bijvoorbeeld klein beginnen en bij succes verder uitbouwen. Of je pakt het meteen groter aan. Al onze franchise pakketten zijn all-inclusive: ze bevatten alles wat je nodig hebt om je eigen succesvolle Tubz onderneming op te zetten en vanaf dag één geld te verdienen. Een pakket bestaat uit Tubz automaten, standaarden, productstickers en een voorraad vulling die je direct vanuit de automaten kunt gaan verkopen. Voor een professionele uitstraling bieden wij u ook bestellijsten, flyers, visitekaartjes en een Tubz poloshirt.

Daarnaast bieden wij je volledige ondersteuning door middel van verkooptraining, technische training en advies over de beste manier om je locaties winstgevend te maken.

Je bepaalt zelf wat je verdient…

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

 

Ontvang gratis meer informatie over 1. Tubz Europe

Meer informatie over franchisen bij

1. Tubz Europe

×