Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Kaldi koffie en thee

Zelf ondernemen? Kaldi koffie en thee franchise is op zoek naar franchisenemers

Kaldi levert met haar eigen merken een grote variatie aan hoogwaardige kwalitatieve koffie en thee uit verschillende continenten. Tevens worden er bijbehorende espressomachines en ook accessoires aangeboden. Kaldi is uniek, Kaldi koffie en thee franchise is de combinatie van retail en horeca (proeflokaal). Onze fans kunnen de producten van kaldi zoals koffiebonen en thee voor thuisgebruik, proeven in al onze vestigingen. Deze horeca functie krijgt een steeds een prominentere rol binnen het unieke Kaldi concept.

Al sinds het jaar 2000 is Kaldi actief op de Nederlandse koffie en thee markt. Kaldi is inmiddels een bekende naam in het huidige straatbeeld en heeft ruim 30 koffie en thee speciaalzaken in Nederland.

Koffie met Karakter

Kaldi is niet zomaar koffie, maar een koffie met een verhaal. Wij schenken je daarom ook niet zomaar een kopje koffie of thee. Samen met de klant zoeken we een koffie die bij hem of haar past. In het proeflokaal kan de klant uitvinden welke koffie hij of zij het lekkerst vindt.

Daarnaast zijn we ook steeds meer bezig met food. Een lekker broodje of tosti. Vers gemaakt met lokale ingrediënten, zodat je je klant meer kunt bieden dan alleen koffie en/of thee.

De winkel is door het houten interieur met oranje tinten, gestapelde balen koffie, een robuuste werkbank en de geur van versgemalen koffiebonen zo ingericht om de klant op een speciale manier rond te leiden door de bijzondere wereld van koffie en thee. Wij kunnen je door onze ervaring en passie voor koffie en thee informeren over alles op het gebied van koffie en thee.

Franchisen bij Kaldi Mobiel

Buiten de reguliere franchise winkelformule, is er ook de mogelijkheid om een Kaldi koffie & thee mobiel franchise formule te beginnen. Kaldi Mobiel is in te zetten bij diverse events, zowel groot en klein. Vanuit een mobiele koffiebar schenk je iedere gewenste koffie- en theespecialiteit op gewenste locaties. Je werkt vanuit een vaste plek, of staat veel op beurzen, festivals en andere events.

Stap vandaag in de wereld van Kaldi koffie en thee franchise

Kaldi hecht veel waarde aan het hebben van goed opgeleide, gemotiveerde en kundige medewerkers. Jij bent het gezicht van de winkel en je straalt dit ook uit. Trots zijn op je winkel en het merk Kaldi speelt daarin een belangrijke rol. Een Kaldi koffie en thee franchise winkel betekent, net als bij het kopen van onze producten, een bepaalde manier van leven, een stukje lifestyle.

Kaldi franchise is voor verschillende regio’s nog op zoek naar enthousiaste kandidaten met een passie voor koffie en thee. Je kunt vanuit een eigen winkel of vanuit de mobiele koffiebar mensen voorzien van een heerlijke kop koffie of thee op locatie.

 

 

 

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 

Ontvang gratis meer informatie over Kaldi koffie en thee

Meer informatie over franchisen bij

Kaldi koffie en thee

×