Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Lees meer

backWERK draait dubbele cijfers ten opzichte van pre-coronaperiode

15 augustus 2023

Aan de basis van het backWERK-model ligt een zeer goede prijs- kwaliteitverhouding. Verse producten die je kunt eten in een fijne ambiance en waar je zeker niet de hoofdprijs voor ...

Lees meer

backWERK mikt op verdubbeling aantal vestigingen

‘Op de zaak passen zit niet in ons DNA’ Als Managing Director van backWERK Remco Oosterink tijd heeft voor een lunch bij een van de 42 vestigingen in Nederland, slaat hij ...

Lees meer

Multifranchisen bij backWERK

Bert Muller is franchisenemer van maar liefst zes vestigingen van backWERK. “Op mijn 55e kon ik terugkijken op een goedgevulde carrière, verschillende directiefuncties bij familiebedrijven en gewerkt bij McDonald’...

Lees meer

backWERK op Groningen CS

backWERK heeft in Groningen haar 3e zaak geopend. Het filiaal is gevestigd op het centraal station van de hoofdstad van de provincie. Dit is tevens backWERK's zevende vestiging die ze ...

Lees meer

Dick de Vilder wordt directeur van backWERK Duitsland

Dick de Vilder, Managing Director backWERK Het managementteam van Valora Food Service Duitsland wordt uitgebreid. Dick de Vilder zal de leiding nemen over de backWERK formule in Duitsland. Daarnaast wordt ...

Lees meer

Grote ambitie, ondernemers welkom bij backWERK

19 april 2022

Om haar groeiambities te realiseren, zoekt backWERK enthousiastelingen die zich goed thuis voelen in een hard franchise. “Aan de basis ligt een foodconcept met brood, maar we verkopen ook verse ...

×