Jack & Jacky’s opent 2 nieuwe vestigingen in 2025
Jack & Jacky’s blijft groeien! Het afgelopen jaar is er gewerkt aan het ontwikkelen van een basis voor haar franchiseformule. Deze formule is ontworpen om franchisenemers de kans te ...
backWERK draait dubbele cijfers ten opzichte van pre-coronaperiode
Aan de basis van het backWERK-model ligt een zeer goede prijs- kwaliteitverhouding. Verse producten die je kunt eten in een fijne ambiance en waar je zeker niet de hoofdprijs voor ...
backWERK mikt op verdubbeling aantal vestigingen
‘Op de zaak passen zit niet in ons DNA’ Als Managing Director van backWERK Remco Oosterink tijd heeft voor een lunch bij een van de 42 vestigingen in Nederland, slaat hij ...
Multifranchisen bij backWERK
Bert Muller is franchisenemer van maar liefst zes vestigingen van backWERK. “Op mijn 55e kon ik terugkijken op een goedgevulde carrière, verschillende directiefuncties bij familiebedrijven en gewerkt bij McDonald’...
backWERK op Groningen CS
backWERK heeft in Groningen haar 3e zaak geopend. Het filiaal is gevestigd op het centraal station van de hoofdstad van de provincie. Dit is tevens backWERK's zevende vestiging die ze ...
Dick de Vilder wordt directeur van backWERK Duitsland
Dick de Vilder, Managing Director backWERK Het managementteam van Valora Food Service Duitsland wordt uitgebreid. Dick de Vilder zal de leiding nemen over de backWERK formule in Duitsland. Daarnaast wordt ...
Grote ambitie, ondernemers welkom bij backWERK
Om haar groeiambities te realiseren, zoekt backWERK enthousiastelingen die zich goed thuis voelen in een hard franchise. “Aan de basis ligt een foodconcept met brood, maar we verkopen ook verse ...