Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Trendhopper

Trendhopper worden? Franchise ondernemers gezocht!

Franchisenemers voor ons fullsize concept gezocht voor specifiek de provincies: Noord-Holland en Zeeland, Flevoland en Utrecht. Maar ook in andere provincies is nog ruimte voor meer Trendhoppers franchisevestigingen.

Voor ons Trendhopper Citystore concept zijn wij op zoek naar franchisenemers die ondernemer willen worden in de stadscentra van: alle plaatsen in Nederland en Belgie met 100.000 inwoners en meer.

Trendhopper is het omnichannel woonwarenhuis met een breed assortiment woninginrichting voor zoveel mogelijk huishoudens. We inspireren met de laatste trends en helpen mensen zodat zij hun woning betaalbaar, makkelijk en smaakvol kunnen inrichten.

Trendhopper; duidelijk, inspirerend en prikkelend!

Wij geloven namelijk dat mensen in het drukke gehaaste dagelijks leven behoefte hebben aan een woninginrichtings-partner. Trendhopper franchise biedt daarom het levensgevoel van ‘Homemade Happiness’; ruimte om te wonen, werken, koken en slapen, te ademen, te genieten en samen te komen.

Merkwaarden Kernkwaliteiten
Think global, act local Betrouwbaar
Expressief Nieuwsgierig
Enthousiasmerend Creatief
Spraakmakend Overtuigd
Smaakmakend Communicatief

 

Trendhopper is een gevestigde naam in het woon-retaillandschap al sinds 1983. Op dit moment heeft Trendhopper 18 vestigingen verspreid over Nederland.

Twee franchise formats

Wij bieden een inspirerend winkelconcept in 2 formats:

  • Trendhopper XL – ideale formaat 1600-1800 m2
  • Trendhopper citystore – ideale formaat 800-1000 m2

De concepten hebben namelijk één uniforme uitstraling volgens de ‘Trendhopper Brandguide’. De ‘Trendhopper Brandguide’ voorziet dan ook altijd in een up-to-date uitstraling van deze prachtige formule. Trendhopper Citystores, Trendhopper XL-stores en onze online aanpak hebben allen dan ook dezelfde uitstraling.

Voor de bepaling van de vestigingsgrootte wordt onder andere gebruik gemaakt van diverse data; grootte marktgebied, concurrentie en bovendien de plaats van de vestiging. De grootte van Trendhopper vestigingen kan derhalve wisselen afhankelijk van bovenstaande factoren.
De Trendhopper uitstraling moet echter identiek zijn, het assortiment is grotendeels uniform en kunnen we lokaal aanpassen aan lokale klantbehoeften. U kunt bijvoorbeeld denken aan steden waar mensen meer in appartementen wonen dan op het platteland. Dat zal resulteren in een lokaal aangepast assortiment met daarom meer producten voor klein wonende.

Van het grootste belang is dat de consument altijd het Trendhopper gevoel moet krijgen als hij/zij een Trendhopper vestiging binnenkomt.

Franchise bij VME-Nederland

Trendhopper franchise is een onderdeel van VME Nederland daarmee een centraal georganiseerde formule. Onder de dienstverlening van VME vallen onder andere een groot aantal zaken die u als franchisenemer extra bescherming, garantstelling en zekerheid biedt.

Door de centrale organisatie is het bovendien mogelijk om overal dezelfde formule uitgangspunten te realiseren. Daarbij opgeteld een actieve franchisenemer, die ook binnen de vastgestelde assortimentsbreedte, inspeelt op de lokale behoefte van zijn vestiging c.q. klanten. Typisch Trendhopper!

Daarom zoekt Trendhopper in franchisenemers:

  • Ondernemers die voor een onuitwisbare klantenbeleving kunnen zorgen
  • Ondernemers die commercieel zijn en servicegericht
  • Leiders die van hun medewerkers een top verkoopteam kunnen smeden
  • Leiders die het goede voorbeeld geven

Heeft u interesse om zich aan te sluiten als franchise ondernemer bij Trendhopper? Vraag dan direct vrijblijvend meer informatie aan.

Trendhopper FranchiseAangesloten bij De Nationale Franchisegids

Ontvang gratis meer informatie over Trendhopper

Meer informatie over franchisen bij

Trendhopper

Recent bekeken formules

×