OAMKB
OAMKB franchise formule

franchisen bij OAMKB

oambk-header-franchiseformule
OAMKB is een landelijk samenwerkingsverband van accountants, fiscalisten, administrateurs en adviseurs met één gezamenlijk doel: een bijdrage leveren aan de groei van ondernemend Nederland. Binnen 5 jaar zijn we uitgegroeid naar 40 kantoren, 2.000 klanten en werken er circa 70 mensen bij OAMKB.
Word franchisenemer bij OAMKB

Bij OAMKB krijg je professionele ondersteuning om als Financieel Adviseur zelfstandig aan de slag te gaan. Heb je een achtergrond in de financiële sector en wil je eindelijk voor jezelf beginnen als financieel adviseur, controller, administrateur, accountant, fiscalist of bedrijfsadviseur? Dan ben jij de ideale kandidaat en komen we graag met jou in contact.

Zelfstandig ondernemen is een stuk eenvoudiger als je deel uitmaakt van een bewezen concept. Door samen te werken met collega’s in verschillende sectoren met gespecialiseerde kennis, maar met verstand van jouw producten en diensten wordt zelfstandig ondernemen veel aantrekkelijker. Jouw collega’s vormen een klankbord en je profiteert van de overkoepelende marketing en acquisitie. Zo kun jij de focus leggen op klantenrelaties en jouw loopbaan als zelfstandig financieel adviseur.

Je begint, in samenwerking met OAMKB, met het opstellen van een persoonlijk ondernemingsplan dat past bij jouw capaciteiten, specialisme en persoonlijke profiel. Alvorens je start volg je een intensieve training en stage. Je vaktechnische kennis blijft up-to-date dankzij trainingen en permanente educatie. OAMKB geeft je de mogelijkheid om de stap naar ondernemen te maken, terwijl je profiteert van een overkoepelende, deskundige organisatie en een warm netwerk van collega’s. Je opstartkosten bedragen 15.000,- eventueel vermeerderd met een overbrugging van levensonderhoud in de maanden waarin je je onderneming opstart. De financiering hiervan kan door middel van crowdfunding, waar wij je mee helpen.

Kom met ons in contact

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om als starter of als bestaand kantoor bij OAMKB aan te sluiten? Neem dan een kijkje op de website of vraag meer informatie aan en kom met ons in contact.

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegidslogo-OAMKB


OAMKB franchise informatie

Activiteit:

OAMKB is een online accountants- en administratiekantoor met een sterke persoonlijke touch. Ons landelijk netwerk van accountants, fiscalisten en administrateurs leveren eigentijdse financiële dienstverlening voor MKB-ondernemers.

Branche: - -
Werkt met ondernemers sinds:2010
Entreegeld:€ 15.000
Jaarlijkse franchisefee: Het eerste halfjaar geen bijdrage, vervolgens € 450 per maand
Totale investering:€ 15.000
Benodigd eigen vermogen:€ 15.000, financiering kan d.m.v. crowdfunding
Type samenwerking:Hard Franchise
Omschrijving training:Een intensieve training en stage
Hoe is de inkoop geregeld:Centraal
Verkoop oppervlakte:Niet van toepassing
Locatie omschrijving:Vanuit huis of een kantoor huren
Verzorgingsgebied:Gebied van ten minste 10.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2015:
- eigen en 38 zelfstandig
2016:
- eigen en 42 zelfstandig
2017:
- eigen en 45 zelfstandig
Buitenland:
-

OAMKB Twitter

Meer tweets...

Youtube video's


 

skyscraper-banner-website

franchise-banner-abn-amro-3


seasons-artclass-banner

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
OAMKB

Vragen? Bel ons! 055-8200 226