Bakkertje Bol

Bakkertje Bol franchise formule

franchisen bij Bakkertje Bol

Bakkertje Bol nodigt kandidaten met een ondernemersdroom uit
om onderdeel te worden van de Bakkertje Bol-familie!

Bakkertje Bol mag dan een relatief jonge formule zijn binnen de franchisewereld; de familie achter Bakkertje Bol franchise heeft alle ingrediënten in huis om als Brabants gezelligste bakker uit te groeien tot een van de bekendste en lekkerste bakkers van Nederland!

Bakkertje Bol is erin geslaagd om bijna heel de distributiekolom in eigen beheer te hebben; van de bakkerij tot aan de winkels. Dit is natuurlijk een enorme kracht van deze formule, omdat Bakkertje Bol in mindere mate afhankelijk is van externe leveranciers. Bovendien kan de bakkerij tevens gezien worden als het kloppende hart van de formule. De eigen ontwikkelde recepten en de liefde voor het bakkersvak hebben ertoe geleid dat Bakkertje Bol inmiddels een begrip is in Eindhoven en Breda.

Klanten kiezen voor Bakkertje Bol vanwege het heerlijke assortiment, goede prijskwaliteitsverhouding, snelheid en gemak. Hiermee speelt Bakkertje Bol slim in op de behoeften van het winkelend publiek vandaag de dag.

Jouw eigen Bakkertje Bol franchise-winkel?

Als franchisenemer bij Bakkertje Bol hoef je niet in het midden van de nacht je bed uit. Bakkertje Bol levert alle verse producten en ingrediënten aan bij de winkel, waar jij als franchisenemer de laatste ‘finishing touch’ geeft.

Wanneer jij een ondernemersdroom hebt en graag meer wil weten van de formule van Bakkertje Bol, dan nodigt Bakkertje Bol je uit om de volgende stap te zetten en de informatiebrochure aan te vragen!

Bakkertje Bol franchiseAangesloten bij De Nationale Franchisegids

 

 

 

 


Bakkertje Bol franchise informatie

Activiteit:

Iedere dag bakken wij banketproducten, beleggen wij rijkgevulde broodjes, maken wij koffies en persen wij verse sappen. Even een rustpunt in de stad of om mee te nemen voor thuis of uit het vuistje.

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 2018
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
€ 9.500
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
5,5% van de netto omzet
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Bakkertje Bol dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
20% van de investeringskosten
Totale investering:
De totale investering in je eigen Bakkertje Bol. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 100.000 - € 120.000
Gem. oppervlakte vestiging: 50 - 80 m²
Locatie omschrijving: Centrum A1 / A2 of aanlooproutes A1
Verzorgingsgebied: Middelgrote tot grote steden
Training/opleiding: Bakkertje Bol werkt met een voorovereenkomst en met een Bakkertje Bol-opleiding. Via deze tweetrapsraket worden kandidaten opgeleid tot franchisenemer.
Inkoop: Inkoop verloopt via de centrale organisatie van Bakkertje Bol
Aantal medewerkers: 1 - 3 fte
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2019:
2 eigen en 1 zelfstandig
2020:
2 eigen en 2 zelfstandig
2021:
4 eigen en 3 zelfstandig
Buitenland:
Geen

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Bakkertje Bol