Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bakkertje Bol breidt uit naar midden-Nederland en opent vestiging in Apeldoorn

In het centrum van Apeldoorn, aan de Hoofdstraat, opende afgelopen donderdag de zesde vestiging van Bakkertje Bol. Hiermee zet de formule de expansie naar het midden van Nederland door, na de vestiging in Haarlem. Ondernemer Henry Tijssen is gelukkige eigenaar en franchisenemer van de vestiging.

Al in 2019 kwam Tijssen in contact met de formule van Bakkertje Bol, tijdens de Franchise Beurs Onderneem ‘t. “We hebben een lange aanloop gehad, maar zijn blij dat we onze zesde vestiging in samenwerking met Henry kunnen openen.” Aldus franchisegever Loes van de Looveren.

“Ik heb de bank er echt moeten overtuigen van de kracht van deze Brabantse formule in een stad als Apeldoorn, maar ik geloof er echt heilig in. Ik ben al bijna mijn hele leven werkzaam als bakker, in meerdere functies en op meerdere plekken, en ik kan u vertellen dat ik echt in Bakkertje Bol geloof.” Zegt Tijssen lovend.

Locatie

De nieuwe vestiging is gelegen in het midden van de hoofdstraat van Apeldoorn, nabij het welbekende Raadhuisplein, waar veel bekende horecagelegenheden gevestigd zijn. De zoektocht naar deze vestiging was nog niet zo makkelijk. “Ik ben geloof ik wel 10 keer de gehele winkelstraat doorgelopen met de makelaar. Deze vestiging was één van de eerste die we zagen, maar destijds hoorde de bovenverdieping er nog bij. Na tientallen locaties bekeken te hebben kwamen we toch weer uit bij deze vestiging. Inmiddels had de beheerder van het pand besloten de ruimte erboven los te verhuren, en hebben we onze ideale locatie gevonden. Ik kan hier gewoon voor mijn winkel staan en de gasten letterlijk naar binnen trekken.” Zegt Tijssen lachend.

[box]Bakkertje Bol zoekt nog ondernemers in heel Nederland. Mensen met interesse in het ondernemerschap kunnen via onderstaand formulier in contact komen met Bakkertje Bol.[/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×