Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bakkertje Bol opent vestiging in de binnenstad van Utrecht

Op donderdag 9 december jl. opende franchiseformule Bakkertje Bol haar deuren aan de Steenweg 22 in de binnenstad van Utrecht. Bakkertje Bol is een franchiseketen die in Brabant diverse vestigingen heeft en heeft zijn oorsprong in Eindhoven.

Het assortiment van Bakkertje Bol bestaat uit vers belegde broodjes, croissants, muffins en andere zoetigheden, verse sappen en koffie. Bakkertje Bol staat vooral bekend om de beroemde Brabantse worstenbroodjes.

Bakkertje Bol is trots dat ze in Utrecht zijn gestart en hebben het feestelijk geopend door het winkelend publiek te laten kennismaken met verse koffie en het proeven van muffins en de heerlijke worstenbroodjes.

Over Bakkertje Bol

De formule is sinds 1984 actief in Eindhoven onder de naam Banketbakkerij van de Looveren. Vanaf 2006 bestaat het als Bakkertje Bol. Het begint allemaal bij de Bakkertje Bol Bakkerij. Vanuit de bakkerij van de formule worden de vestigingen met verse producten bevoorraad. De bakkerij kan dan ook gezien worden als het kloppend hart van de Bakkertje Bol-formule. De recepturen zijn de basis, de ervaring en de liefde voor het bakkersvak doen de rest.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Bakkertje Bol![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×