Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bakkertje Bol opent nieuwe vestiging in Haarlem

Eind oktober opende franchiseformule Bakkertje Bol zijn nieuwe vestiging in de Grote Houtstraat in Haarlem. Bakkertje Bol is een nog jonge keten met ambachtelijke bakkerij producten waarbij gezelligheid en liefde voor het bakkersvak centraal staan.

Het assortiment van Bakkertje Bol bestaat uit vers belegde broodjes, croissants, muffins of andere zoetigheden, verse sappen en koffie. Bakkertje Bol staat vooral bekend om de beroemde Brabantse worstenbroodjes. In 2019 won Bakkertje Bol de Franchise Starter Award tijdens het Nationale Franchise Congres. Inmiddels is de formule ook een vertrouwd gezicht op de franchisebeurs Onderneem ‘t. Zo ook op de laatste september-editie in Nijkerk, die voor Bakkertje Bol weer zeer succesvol was en veel mooie nieuwe contacten heeft opgeleverd.

Bakkertje Bol heeft vier vestigingen in Brabant, namelijk twee in Eindhoven, één Breda en één Den Bosch. De winkel in Haarlem is de eerste winkel buiten Brabant.

Op 25 november 2021 opent de vestiging in het centrum van Apeldoorn en ook in Utrecht opent Bakkertje Bol begin december haar deuren.

“We zijn er supertrots op om onze formule te verder uit te breiden en steeds meer mensen kennis te laten maken met onze gezellige winkels en onze lekkernijen,” aldus Bakkertje Bol directeur Loes van de Looveren.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Bakkertje Bol![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×