Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Maaltijd Thuis

Wil jij ook onderdeel zijn van een gigantische succesformule? Stap in bij Maaltijd Thuis!

Ben jij ambitieus, is het ondernemerschap jou op het lijf geschreven en barst jij van de energie om elke dag het beste eruit te halen voor jouw klanten? Elke dag met veel plezier je werk doen, een lach bezorgen bij jouw klanten én je eigen bedrijf runnen, onder de vlag van de succesvolle franchiseformule Maaltijd Thuis. Je kan het allemaal hebben! Hoe? Lees snel verder.

Maaltijd Thuis franchise

Maaltijd Thuis is in 2013 onder de naam Eten met gemak gestart als regionale maaltijdservice voor het bezorgen van lekkere, verse en gevarieerde koelverse maaltijden aan huis. In 2022 is de nieuwe naam Maaltijd Thuis geïntroduceerd en is de franchiseformule verder gegaan onder de vlag van Albert Heijn. Samen met strategisch partner Kramer Food Family en Food Connect Maaltijdservice zet de formule nu de volgende stap in hun groeiambities.

Maaltijd Thuis is er voor iedereen die van vers, gevarieerd en lekker eten houdt, maar (tijdelijk) niet de mogelijkheid, tijd of zin heeft om zelfstandig een versbereide maaltijd op tafel te zetten. De koelverse maaltijden worden gekookt door professionele koks en persoonlijk aan huis bezorgd door onze franchisenemers.

Jouw eigen regio

Als franchisenemer ben je zelfstandig ondernemer onder de vlag van Maaltijd Thuis franchise. Onze succesvolle franchiseformule is een laagdrempelige manier om te gaan ondernemen. Je wordt vanaf de eerste stap ondersteunt bij verschillende zaken zoals de KVK, belastingdienst en bank. Als franchisenemer hoef je geen afdracht te doen over de door jouw onderneming gemaakte omzet of winst. Het nettoresultaat is dus ook daadwerkelijk jouw nettoresultaat.

Je bent verantwoordelijk voor het bezorgen van de bestellingen bij je klanten. Daarnaast zorg je ervoor dat de bestellijsten van je klanten in het bestelsysteem worden gezet en factureer je de afgenomen producten. Tot slot is één van je belangrijkste taken het verzorgen van de promotie. Er wordt van je verwacht dat je grote inzet toont om Maaltijd Thuis in jouw regio tot een succes te maken. Franchisenemen bij Maaltijd Thuis franchise vereist een betrekkelijk lage startinvestering en biedt perspectief op mooie opbrengsten. Bovendien is het door het vele contact met de klanten een dankbare, leuke en unieke manier om zelfstandig te ondernemen.

Enthousiast?

Ben je enthousiast en wil je meer weten over de succesvolle franchiseformule van Maaltijd Thuis? Neem dan contact met ons op! Wij maken graag een afspraak met je voor een kennismakingsgesprek, waarbij wij Maaltijd Thuis franchise verder aan je zullen toelichten. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Wie weet kunnen wij jou binnenkort verwelkomen als nieuwe collega-ondernemer!

 

Eten met gemak franchise

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Maaltijd Thuis regio Schiedam/Vlaardingen

Maaltijd Thuis is er voor iedereen die van vers, gevarieerd en lekker eten houdt, maar (tijdelijk) niet de mogelijkheid, tijd of zin heeft om zelfstandig een versbereide maaltijd op tafel te zetten. De koelverse maaltijden ...

Dienstverlening
Overnameprijs

€ 15.000

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Oppervlakte

Niet van toepassing

Adres

De ondernemer werkt vanuit eigen woning en bestelwagen

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Maaltijd Thuis regio Zuid-Limburg

Maaltijd Thuis is een verse maaltijdservice die lekkere en gezonde maaltijden bij consumenten aan huis levert. Als franchisenemer van Maaltijd Thuis ben je zelfstandig ondernemer onder de vlag van Maaltijd Thuis. Je staat er dus ...

Food
Overnameprijs

N.o.t.k.

Omzet

Wordt in nader overleg vrijgegeven

Oppervlakte

N.v.t.

Adres

Gemeentes: Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken, Schinnen, Simpelveld en Voerendaal, Limburg

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Maaltijd Thuis

Meer informatie over franchisen bij

Maaltijd Thuis

×