Franchisen bij Bufkes
Word franchisenemer bij Bufkes: samen bouwen we al 30 jaar aan ambacht, smaak en succes.
Bufkes
In 2026 viert Bufkes haar 30-jarig bestaan. Al drie decennia blijven we trouw aan onze oorsprong als ambachtelijk slagersconcept. Die liefde voor vakmanschap proef je nog altijd in onze rijkelijk belegde broodjes, bereid met authentieke recepturen en hoogwaardige producten. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een sterk lunchconcept dat excelleert in het middagmoment en zijn we onder de rivieren vertegenwoordigd met ruim 40 vestigingen.
Beleving en kwaliteit
Bij Bufkes kunnen gasten bourgondisch genieten van salades, de lekkerste broodjes, loaded fries, smoothies, flatbreads, ambachtelijke soepen en diverse zoetwaren. Wat al deze producten gemeen hebben? Ze zijn vers en ambachtelijk, grotendeels bereid in onze eigen Bufkes-keuken.
Bufkes blijft in beweging. We evolueren continu om onze gast nóg vaker een genietmoment te bieden. Een ‘bufke’, zoals dat in het Belgisch-Limburgs zo mooi heet. Tegelijkertijd optimaliseren we onze formule, zodat onze franchisenemers kunnen rekenen op een gezond rendement en een solide basis voor ondernemerschap.
Franchisenemer worden bij Bufkes
Als (potentiële) franchisenemer sta je er nooit alleen voor. Ons ervaren team van formulemanagement begeleidt je stap voor stap in het ondernemerschap. De lijnen zijn kort, de samenwerking persoonlijk en we streven samen naar het beste voor het merk én voor jouw eigen zaak!
Voel je je aangesproken? Denk je dat Bufkes bij jou past? Dan ontmoeten we je graag.

