Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij De Beren bezorgrestaurants

De Beren: een sterke en professionele formule

In 2001 werd in Rotterdam-Noord de allereerste vestiging van De Beren Bezorgrestaurants geopend. De ‘Bezorgbeer’ zoals het toen nog heette, is ontstaan uit het succes van de toenmalige eetcafés om in te spelen op het hectische bestaan van de consument. Dit bleek een hele geslaagde zet, want vestiging na vestiging volgde snel! Vandaag de dag zijn De Beren Bezorgrestaurants uitgegroeid tot een zeer sterke, professionele en bruisende franchiseformule. Snelheid en service zijn van essentieel belang. Elke bestelling bereiden we vers, om vervolgens warm en compleet met een grote glimlach te bezorgen!

Franchisen bij De Beren bezorgrestaurants

De Beren bezorgrestaurants is een franchiseorganisatie met als doelstelling de komende jaren landelijke dekking te bereiken. Om deze groei te realiseren is De Beren op zoek naar enthousiaste franchisenemers. We zoeken ondernemers met leidinggevende capaciteiten, administratieve vaardigheden en kennis van de lokale markt. Als franchisenemer bij De Beren bezorgrestaurants voel jij je thuis binnen een jonge en ambitieuze organisatie.

Waarom kiezen voor De Beren bezorgrestaurants?

De concurrentie is groot, de verwachting van de consument is hoog en het aanbod van bezorgrestaurants is enorm. Door gebruik te maken van een bewezen formule profiteer je van veel voordelen, onder andere:

  • Een centraal inkoopbeleid en scherpe inkoopcondities
  • Uitstekend haalbaar rendement
  • Ondersteuning en opleiding door een ervaren managementteam
  • Landelijke en regionale marketing & sales ondersteuning
  • Hoge consumentenwaardering
  • Door de professionele ondersteuning van ons hoofdkantoor heb je de handen vrij voor het managen van je eigen vestiging, personeelsbeleid, administratie en financiën

Het traject

Het franchise traject is stapsgewijs opgebouwd, zodat zowel de potentiële franchisenemer als de franchisegever uitgebreid de gelegenheid krijgen om elkaar te leren kennen. Het is tenslotte een langjarige samenwerking.

Het gehele traject bestaat uit verschillende stappen; van kennismakingsgesprek en snuffelstage tot persoonlijke gesprekken over de vermogenssituatie en het opstellen van jouw eigen ondernemingsplan. Dit alles met natuurlijk de beoogde opening van jouw eigen vestiging tot gevolg!

Vanaf de eerste kennismaking tot aan de opening van jouw eigen vestiging, duurt dit traject gemiddeld 3 tot 6 maanden.

Meld je aan!

Ben je enthousiast over De Beren en ben je geïnteresseerd in het exploiteren van je eigen bezorgrestaurant? Neem contact op met het hoofdkantoor en vraag naar de franchise coach. Wij vertellen je graag meer!

                                                                                                                                 Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 

 

De Beren Bezorgrestaurant, Alkmaar

Alkmaar Onze bezorgvestiging is gelegen op een centrale plek in het mooie winkelcentrum De Mare, goed bereikbaar met gratis parkeren aan de achterkant. De Mare organiseert een wekelijkse markt en vele festiviteiten. Elke vrijdag is ...

Food
Overnameprijs

€ 250.000

Omzet

€ 650.000

Oppervlakte

178 m²

Adres

Europaboulevard 59, Noord-Holland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

De Beren bezorgrestaurant, Apeldoorn

Het De Beren bezorgrestaurant in Apeldoorn wordt ter overname aangeboden. De huidige ondernemer wil zich gaan focussen op zijn andere onderneming. Het bezorgrestaurant is gevestigd aan de Asselsestraat 110 in Apeldoorn en heeft hiermee een zeer ...

Food
Overnameprijs

€ 200.000

Omzet

€ 650.000

Oppervlakte

150 m²

Adres

Asselsestraat 110, Apeldoorn, Gelderland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over De Beren bezorgrestaurants

Meer informatie over franchisen bij

De Beren bezorgrestaurants