Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bezorgrestaurant De Beren in Rijswijk beleeft eerste jubileum

Pas een jaar zijn ze open; het bezorgrestaurant De Beren in Rijswijk, gevestigd in Bogaard stadscentrum. Toch hebben ze al genoeg meegemaakt om een klein boekwerk mee te vullen.

Een vliegende start

Geopend tijdens de coronapandemie, kon het nieuwe bezorgrestaurant de bezorgdrukte nauwelijks aan. Personeel werd in een razend tempo opgeleid om alle klanten te voorzien van de nodige doses Berengerechten. “Het was flink aanpoten in de eerste maanden na de opening. Echt tijd om op adem te komen was er niet, omdat ook wij last hadden van het landelijke personeelstekort. Toch was het fantastisch om de bewoners van Rijswijk te kunnen voorzien van lekkere gerechten in tijden dat niemand naar de horeca kon. We voelden echt dat we wat konden betekenen voor alle thuisblijvers.” Vertelt eigenaar Julian Schuurmans. Na deze aanvankelijke drukte, kreeg het bezorgrestaurant afgelopen zomer de ruimte om te evalueren. Het gevoel was zo positief, dat er werd besloten om het bezorggebied uit te breiden naar Wateringen. “Terugblikkend op afgelopen jaar, overheerst het gevoel van voldoening. Voldoening om onderdeel te zijn van een enthousiast team én mensen keer op keer een smakelijke avond te bezorgen. Daarom is uitbreiden naar Wateringen voor ons een logische stap.” Aldus Schuurmans.

Klanten vieren mee met Saté 10-daagse

Wat Schuurmans en zijn team het meeste motiveert, is de trouwe achterban die het De Beren bezorgrestaurant in Rijswijk in zo’n korte tijd heeft opgebouwd. “Het is zo leuk om in goed contact te staan met onze klantenkring. Zelfs al bestellen sommigen wekelijks bij ons, ze nemen alsnog de tijd en moeite om een fijne recensie achter te laten.” Om samen met hun klanten het jubileum te vieren, lanceert het De Beren bezorgrestaurant op zaterdag 19 november een heuse Saté 10-daagse. Tien dagen lang de saté-menu’s voor een tientje. En de plannen voor het komende jaar? Het stellige voornemen om nóg meer klanten te verwelkomen en Berenfan te maken.

Ontvang gratis meer informatie over De Beren bezorgrestaurants

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

De Beren bezorgrestaurants

×