Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Rodizio

RODIZIO, EEN UNIEK RESTAURANTCONCEPT

Rodizio Braziliaans Grill is een uniek restaurantconcept dat bekend staat om zijn authentieke Braziliaanse keuken en levendige sfeer. Met vestigingen in Den Haag en Rotterdam biedt Rodizio Braziliaans Grill zijn gasten een unieke eetervaring waarbij verschillende soorten gegrild vlees worden geserveerd aan tafel, rechtstreeks van de spies maar ook vegetariërs kunnen hun hart ophalen. Via een buffet is er een gevarieerde keuzemogelijkheid van onder andere gegrilde groeten en bijzondere kazen.

Als franchiseformule is Rodizio Braziliaans Grill op zoek naar gastvrije en service gerichte kandidaten die het concept willen vertegenwoordigen en de gasten een onvergetelijke beleving willen bieden. Zuid Amerikaanse muziek, danseressen en gauchos zorgt ervoor dat het een onvergetelijk avondje uit wordt.

 

FRANCHISEN MET PASSIE

Rodizio Braziliaans Grill biedt zijn franchisenemers uitgebreide ondersteuning en begeleiding, van locatiekeuze en inrichting tot marketing en operationele ondersteuning. Als franchisenemer ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van je restaurant, maar je kunt altijd rekenen op de expertise en ondersteuning van het Rodizio Braziliaans Grill-team. De inrichting is modern, zeer sfeervol en tot de puntjes verzorgt. Zowel voor als achter de schermen klopt het hele verhaal door de vele jaren ervaring van de eigenaar die zelf nog midden in de operatie staat.

Als je geïnteresseerd bent in het starten van je eigen Rodizio Braziliaans Grill-vestiging en denkt dat je de juiste persoon bent voor deze uitdaging, dan nodigen we je uit om contact op te nemen met het Rodizio Braziliaans Grill-team voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

WAAROM KIEZEN VOOR FRANCHISEN BIJ RODIZIO

  • Bewezen succesformule sinds 2008
  • Instappen in een rijdende trein
  • Aandacht voor details
  • Ondersteuning & begeleiding
  • Totale beleving
  • Hoge consumentwaardering

 

 

 

Ontvang gratis meer informatie over Rodizio

Meer informatie over franchisen bij

Rodizio

Recent bekeken formules

×