Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Lees meer

Le Pain Quotidien wil verantwoord groeien

Op een rustige en verantwoorde manier groeien. Dat is de filosofie van Le Pain Quotidien, een keten van bakkerij/restaurants die zich toelegt op eerlijke en ambachtelijke producten. De liefde ...

Lees meer

De ingrediënten voor succesvol ondernemen bij Le Pain Quotidien

In dit artikel vertel Kris Potemans over zijn ervaring als franchisenemer bij Le Pain Quotidien en geeft hij persoonlijk advies aan kandidaten die overwegen franchisenemer te worden bij deze innovatieve, ...

Lees meer

De voordelen en bijzonderheden van het ‘liefdesmerk’ Le Pain Quotidien

In het artikel ‘Franchisenemen bij Le Pain Quotidien; een formule vol puurheid, passie en plannen’ vertelde Kris Potemans, franchisenemer van Le Pain Quotidien in Leuven, over de manier waarop hij ...

Lees meer

Franchisenemen bij Le Pain Quotidien; een formule vol puurheid, passie en plannen

Kris Potemans is al bijna 30 jaar franchisenemer van Le Pain Quotidien in Leuven, België. Wars van de opkomst van bewerkt voedsel en onder de indruk van de kwaliteit, eenvoud en ...

Lees meer

Le Pain Quotidien introduceert cannabisbrood

Le Pain Quotidien heeft een opmerkelijke stap gezet met de introductie van hun nieuwste innovatie: cannabisbrood. Dit baanbrekende product wordt gepresenteerd als hun meest ecologische brood tot nu toe. Ontwikkeld ...

Lees meer

Franchisekansen bij Le Pain Quotidien

Arne Altmann is Managing Director bij Le Pain Quotidien. “Als een potentiële franchisenemer zich meldt, doen we eerst een telefonisch interview. Als we een eerste klik hebben en we ...

×