Kenneth Smit

Kenneth Smit franchise formule

franchisen bij Kenneth Smit

Over Kenneth Smit

Wij zijn dé club van ruim 70 ondernemende franchise partners met een pragmatische aanpak. Groei van bedrijven of teams kan alleen maar ontstaan als de potentie van mensen (maximaal) wordt benut. Door medewerkers te inspireren, nieuwe vaardigheden aan te leren en zodoende te laten groeien als mens worden organisaties vanzelf sterker. Uiteindelijk leidt dit alles tot betere resultaten waardoor bedrijven relevant blijven voor hun stakeholders en de medewerkers van onze klanten op een gelukkige, geïnspireerde manier bijdragen aan de continuïteit van hun organisaties.

Kenneth Smit is al ruim 30 jaar succesvol bij ruim 10.000 organisaties in het MKB, maar ook bij onder meer de Rabobank, Capgemini, Strukton en de Rijksoverheid. In de afgelopen 30 jaar hebben we zo’n 415.000 mensen getraind, gecoacht en geholpen in hun professionele ontwikkeling. Binnen het MKB kent 94% de naam Kenneth Smit. Uit onderzoek van CEDEO blijkt dat onze klanten ons waarderen met een 9.7!

Succes door doen

Wij bieden een unieke aanpak op maat die verder gaat dan alleen theoretische lessen. We stoppen niet bij het behalen van een certificaat, maar coachen professionals naar succes. Onze aanpak bestaat uit drie fases: Diagnose, Doen, Borgen.

Dit ga je doen

Als je start als Kenneth Smit partner dan helpen we je om een vliegende start te maken. Naast hoogwaardige trainingen en coaching, sparren we met je over jouw business plan, begroting, acquisitieaanpak én positioneren we jou als expert in de markt. We stomen je klaar om te gaan doen waar je goed in bent; commerciële organisaties transformeren. Concreet bestaat je werkweek uit het doen van acquisitie, social networking, het samen met jouw prospects en klanten analyseren van wat nodig is, het uitbrengen van advies en natuurlijk het zelf geven van praktijkgerichte  vaardigheidstrainingen, het faciliteren van groepsprocessen en coaching. Langdurige maatwerktrajecten waarin je gebruik kunt maken van de (digitale) tools en programma’s vanuit Kenneth Smit aangevuld met kwaliteitsoplossingen van Insights Discovery en SHL assessments. Hoe je werkweek eruit ziet? Dat bepaal jij zelf!

Voordelen voor Kenneth Smit Franchise Partners

• Gebruik van de naam Kenneth Smit met jarenlange succesvolle reputatie en ervaring.
• Een sterk kwaliteitsmerk, CEDEO en NRTO erkend inclusief NRTO keurmerk
• Enorme persoonlijke leercurve, opleidingen, coaching en begeleiding
• Onderdeel van een groot en succesvol netwerk dat al ruim 33 jaar actief is
• Ruim 70 collega partners om mee te sparren en samen te werken
• Gebruik van didactische programma’s en assessment tools
• Uitstekende tarieven (vanaf € 3.000,- per dag)
• Onderdeel van een sterk en groeiend bedrijvenportfolio in opleiding- & trainingsbranche (EIKK Onderwijsgroep)
• Marketing content strategie die erop gericht is om automatisch leads voor je te genereren én jou als partner te positioneren als “trusted expert”
• Een eigen Kenneth Smit Direct White Label waarmee je ook het persoonlijke opleidingsbudget vraagstuk van jouw klanten kunt invullen
• Gebruik van praktische (online) instrumenten die je werk makkelijker maken
• Een (zeer) goed ondernemersinkomen als je jouw businessplan waarmaakt
• Je bent zelfstandig ondernemer en bepaalt zelf je koers en agenda

Interesse?
Vraag dan direct vrijblijvend informatie aan via deze pagina. Daarnaast organiseert Kenneth Smith regelmatig diverse Workshops voor geïnteresseerden.


Kenneth Smit franchise informatie

Activiteit:

Kenneth Smit draagt bij aan het bedrijfsresultaat van opdrachtgevers en een succesvolle carrière van de deelnemers. Onze diensten zijn sales training, communicatie- en management training, business improvement, assessments, team development en coaching.

Branche: -
Type samenwerking: Soft Franchise
Startjaar: 1987
Lid NFV: Ja
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
€15.000
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
20% van de omzet
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Kenneth Smit dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 15.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen Kenneth Smit. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Circa € 25.000
Gem. omzet per vestiging: Vanaf € 145.000
Gem. oppervlakte vestiging: Niet van toepassing
Locatie omschrijving: Niet van toepassing, de franchisenemer werkt op locatie.
Verzorgingsgebied: Circa 30 potentiële klanten nodig om rendabel te zijn.
Training/opleiding: Je wordt opgeleid als trainer/ coach/ businessimprover
Inkoop: Centraal
Aantal medewerkers: 10 - 15 fte
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van Kenneth Smit

Aantal vestigingen

2020:
1 eigen en 76 zelfstandig
2021:
1 eigen en 70 zelfstandig
2022:
1 eigen en 68 zelfstandig
Buitenland:
2

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Kenneth Smit