Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Kenneth Smit

Kenneth Smit is een franchiseformule gespecialiseerd in het bieden van trainingen aan medewerkers. Door medewerkers te inspireren, nieuwe vaardigheden aan te leren en zodoende te laten groeien als mens worden organisaties vanzelf sterker. Binnen het MKB kent 94% de naam Kenneth Smit. Uit onderzoek van CEDEO blijkt dat de klanten Kenneth Smit waarderen met een 9.7.

De franchiseformule is al ruim 30 jaar succesvol bij meer dan 10.000 organisaties in het MKB. In de afgelopen 30 jaar heeft de formule ongeveer 415.000 mensen getraind, gecoacht en geholpen in hun professionele ontwikkeling. Uiteindelijk leidt dit alles tot betere resultaten, waardoor bedrijven relevant blijven voor hun stakeholders en de medewerkers.

Jouw voordeel!

De formule heeft een jarenlange succesvolle reputatie en ervaring. Daarnaast heeft de formule een sterk kwaliteitsmerk, CEDEO en NRTO erkend inclusief NRTO keurmerk. Verder biedt de formule opleidingen, coaching en begeleiding om verdere ontwikkeling mogelijk te maken. Tenslotte is er een marketing content strategie die erop gericht is om automatisch leads te genereren en de franchisenemer als partner te positioneren.

Franchisenemer worden?

Op dit moment heeft Kenneth Smit al ruim 70 franchisenemers. Potentiële franchisenemers kunnen tegen een  investering van € 15.000 al een partnerschap aangaan.

Kenneth Smit is in heel Nederland opzoek naar nieuwe franchisenemers. Wil je een samenwerking aangaan met deze formule? Vraag dan nu gratis informatie aan!

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Kenneth Smit![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×