NEXXT GYM

NEXXT GYM franchise formule

franchisen bij NEXXT GYM

Ben jij een liefhebber van sport, een personal trainer, een fitness enthousiasteling of een investeerder met zin in een aantrekkelijk rendement?

NEXXT GYM is een uniek en succesvol franchise boetiek-studioconcept dat EMS-training van hoge kwaliteit biedt in een aangename sfeer. Persoonlijke EMS (Elektro Musculaire Stimulatie) training is ontstaan in 2007 en is nog steeds de snelst groeiende fitnesstrend in Europa. EMS training is een zeer effectieve training in een korte tijd, zonder enige belasting van de gewrichten. Het is een bewezen wetenschappelijke methode die door de jaren heen door meerdere universiteiten is getest. EMS focust op hypertrofie (spiergroei), vetverlies, cardiovasculaire training en het verlichten van pijnklachten. Ook is het een ideale vorm van sporten voor mensen die geen tijd of zin hebben om in een conventionele fitnessstudio te trainen. EMS is een goede uitkomst voor mensen die bepaalde beperkingen hebben en niet met zware gewichten kunnen trainen. Je traint altijd op afspraak 20 minuten met maximaal 2 klanten tegelijk.

NEXXT GYM franchise past bij de huidige en toekomstige trends:

  1. Steeds meer mensen willen fit blijven, ook als ze ouder worden. Maar veel mensen willen of kunnen niet te veel tijd doorbrengen in een conventioneel fitnesscentrum,
  2. Mensen willen een fitnessstudio in de buurt bezoeken,
  3. Mensen zullen meer vanuit huis blijven werken. Ze zijn dus flexibeler om ook overdag naar de studio te komen voor een training.

Ondersteuning

NEXXT GYM franchise biedt franchisepartners alle ondersteuning die ze nodig hebben om een succesvolle studio te openen en te runnen. Denk hierbij aan het vinden van de juiste locatie, het verkrijgen van de financiering, het bouwen van de studio, intensieve training, gerichte marketingactiviteiten en administratieve ondersteuning, zodat de NEXXT GYM franchisepartners zich kunnen richten op hun klanten en trainers. Alle studioprocessen zijn zeer efficiënt, zodat alle aandacht van de trainer naar de klant kan gaan. NEXXT GYM is de enige franchiseketen in Nederland die met de EMS-ontwikkelaar en marktleider miha bodytec samen werkt. De NEXXT GYM formule is ook heel goed geschikt voor investeerders die niet zelf in de studio willen werken.

Met onze bewezen marketing- en organisatiemethoden kan de NEXXT GYM franchisepartner al vanaf de eerste maand starten met een goed klantenbestand. Met NEXXT GYM kun je je eigen studio realiseren tegen lagere kosten en met meer succes dan wanneer je het alleen zou doen.

NEXXT GYM franchise logo

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


NEXXT GYM franchise informatie

Activiteit:

NEXXT GYM is een uniek en succesvol boetiek-studioconcept dat EMS-training van hoge kwaliteit biedt in een aangename sfeer. Met onze bewezen training-, marketing- en organisatiemethoden kan de NEXXT GYM franchisepartner een aantrekkelijke winstgevende studio runnen.

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
€ 10.000
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Vanaf € 595 per maand
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen NEXXT GYM dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Vanaf € 10.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen NEXXT GYM. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 75.000 - € 90.000 (zonder leasing)
Gem. omzet per vestiging: € 160.000 - € 250.000
Gem. oppervlakte vestiging: 50 - 80 m²
Locatie omschrijving: Goede zichtlocatie in een goede buurt in of bij een winkelstraat
Verzorgingsgebied: Min. 8.000
Training/opleiding: Intensieve training in het begin en handige online documentatie met regelmatige updates.
Inkoop: Centraal
Aantal medewerkers: Franchisepartner + 2-3 ZZP/ bijbaan trainers
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2020:
5 eigen en 1 zelfstandig
2021:
7 eigen en 6 zelfstandig

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
NEXXT GYM