Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

NEXXT GYM opent 10e vestiging

Twee maanden voor de eerste Corona lockdown opende Thorsten Wilhelm de eerste NEXXT GYM studio in de Frederikstraat in Den Haag en sindsdien gaat het hard. Inmiddels zijn er 10 vestigingen. Trotse eigenaar Thorsten: “In Leiden hebben we in oktober onze zevende eigen studio geopend, maar we zijn net zo blij met de derde franchise studio in Breda, die de franchisenemer daar in december zal openen – haar tweede in Breda”.

EMS training (electro muscle stimulation), waarbij spieren intensief getraind worden met electrische impulsen slaat aan. Deze wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode is in Duitsland al meer dan 15 jaar populair. De uit Duitsland afkomstige Thorsten ziet in Nederland potentieel voor tientallen NEXXT GYM vestigingen. Franchise is daarbij voor Thorsten de voorkeursroute waarbij er mogelijkheden zijn voor investeren en het uitbesteden van de operatie of het volledig opereren van een franchisevestiging, inclusief het geven van de trainingen. Een vestiging heeft circa 45 tot 70 m2 aan oppervlakte nodig en elke vestiging wordt ingericht volgens het sfeervolle NEXXT GYM interieur concept. “De administratie is makkelijk en papier vrij en zo kan de aandacht van de trainer’s volledig naar de klanten gaan.”

Het runnen van een NEXXT GYM studio geeft het goede gevoel andere mensen te kunnen helpen en is daarmee, aldus Thorsten, een sociale investering. “EMS-training bij NEXXT GYM is niet alleen een fantastische uitkomst voor mensen die de voorkeur geven aan een zeer effectieve en korte work-out, maar ook voor mensen met beperkingen (bijvoorbeeld knie- of rugproblemen of een hernia) die niet met zware gewichten kunnen trainen. Bij NEXXT GYM kan deze doelgroep effectief en met plezier aan hun fysieke gezondheid werken, volgens de NEXXT GYM daim: “Power-up your life!”

Ontvang gratis meer informatie over NEXXT GYM

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

NEXXT GYM

×