Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Abeos

Wil jij je eigen uitzendbureau? Dat kan met Abeos franchise!

Heb je interesse in het beginnen van een eigen uitzendbureau, maar weet je niet zo goed wat te doen of waar te beginnen? Hopelijk kan deze informatie over Abeos franchise jou dan helpen!

Op deze pagina vind je meer informatie over de franchiseformule van Abeos. Uiteraard, is het onmogelijk om alles toe te lichten in een pagina, maar we leggen je graag alles uit bij onze voorlichtingsbijeenkomsten of een gesprek bij ons op kantoor.

Wat is Abeos?

Onder de naam AB Oost zijn wij al 55 jaar dé partner in flexwerk voor bedrijven in de Agri- & Foodsector en aanpalende sectoren als Logistiek, Techniek, Industrie en Grond-/Weg- & Waterbouw in Oost Nederland. Met reeds 15 eigen vestigingen en 1 franchisevestiging behoren we bij de top 25 grootste uitzendorganisaties van Nederland. Al met al, heeft Abeos franchise duidelijk een succesvol concept met onze dienstverlening. Echter, wij willen ook de andere regio’s in Nederland bekend laten worden met onze dienstverlening. Dit gaat dus gebeuren onder de naam Abeos.

De compleetste franchise formule in de branche 

Hoe kunnen we Nederland kennis laten maken met Abeos? Wij willen dit doen door gebruik te maken van lokale ondernemers. Het grote voordeel hiervan is dat de ondernemers bekend zijn in de regio en een idee hebben van welke bedrijven goed gebruik kunnen maken van de dienstverlening van Abeos. Om deze reden is niet alleen de naam veranderd naar Abeos, maar hebben we ook de franchise formule vernieuwd. Wij durven over deze franchise formule te zeggen, dat het in binnen de uitzendbranche de compleetste franchise formule is!

Wat zoekt Abeos in een franchisenemer?

Om een goed lopende vestiging op te starten, moet je veel kennis hebben. Voor Abeos zijn mensenkennis, ondernemerschap en doorzettingsvermogen de belangrijkste eigenschappen waaruit je kunt starten. Natuurlijk wordt je bij veel zaken graag ondersteund door het Servicekantoor van Abeos franchise.

Abeos franchise biedt bijvoorbeeld:

  • Een goede backoffice voor salaris en administratieve zaken,
  • Moderne uitzendsoftware,
  • Support en begeleiding bij ziekteverzuim,
  • Franchise meetings en begeleiding “on the job”, want je staat er niet alleen voor,
  • Support en coaching bij Arbo gerelateerde zaken,
  • Behalen van de nodige certificaten en opleidingen om je kwalitatief te onderscheiden,
  • Support op het gebied van marketing,
  • Beschikbaarheid van een kenniscentrum voor vragen over HR,
  • Cross Border Services; voor werving, planning en huisvesting van buitenlandse krachten.

De uitzendbranche is een van de meest uitdagende en afwisselende branches. Om deze reden organiseert Abeos een “48 HOURS FRANCHISE CHALLENGE” zodat wij kandidaten die serieus interesse hebben om als franchisenemer te starten bij Abeos, vooraf een kijkje in de keuken te geven. Ben jij benieuwd of jij hebt wat wij zoeken? Vraag dan direct informatie aan en kom met ons in contact!
Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Ontvang gratis meer informatie over Abeos

Meer informatie over franchisen bij

Abeos

Recent bekeken formules