Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Abeos Uitzendbureau

Wil jij je eigen uitzendbureau? Dat kan met Abeos franchise!

Heb je interesse in het beginnen van een eigen uitzendbureau, maar weet je niet zo goed wat te doen of waar te beginnen? Hopelijk kan deze informatie over Abeos franchise jou dan helpen!

Op deze pagina vind je meer informatie over de franchiseformule van Abeos. Uiteraard, is het onmogelijk om alles toe te lichten in een pagina, maar we leggen je graag alles uit bij onze voorlichtingsbijeenkomsten of een gesprek bij ons op kantoor.

Wat is Abeos?

Onze roots liggen in het oosten van Nederland. Dat merk je aan alles. We houden van aanpakken. Zo is Abeos ooit begonnen: hard werken en handen uit de mouwen. En dat doen we samen. Samen met onze opdrachtgevers, samen met onze uitzendkrachten.

Ontstaan vanuit een agrarisch en regionaal opererende coöperatie, opgericht in 1963. Uitgegroeid tot een 2.500 mensen tellend Top 30 uitzendbureau in de Industrie, Groen, Logistiek en Food sector.

We hebben 15 vestigingen, met het oosten als onze vaste basis. We denken en doen groots. Werken voor een groot aantal landelijke- en regionale opdrachtgevers, werken aan grootse projecten. Maar nog steeds met de vertrouwde nuchtere mentaliteit, doelgerichtheid en daadkracht.

De compleetste franchise formule in de branche 

Abeos Uitzendbureau heeft landelijke ambities. Wij willen hiervoor gebruik maken van lokale en regionale ondernemers. Met kennis van de eigen markt, een sterke visie, maar met de wens om onderdeel uit te maken van een groter geheel. Hier kan Abeos jou helpen.

De franchiseformule van Abeos biedt alles dat jij nodig hebt om te doen waar je goed in bent; het vinden en binden van de beste vakkrachten voor onze opdrachtgevers.

Wat zoekt Abeos in een franchisenemer?

Om een goed lopende vestiging op te starten, moet je veel kennis hebben. Voor Abeos zijn mensenkennis, ondernemerschap en doorzettingsvermogen de belangrijkste eigenschappen waaruit je kunt starten. Natuurlijk wordt je bij veel zaken graag ondersteund door het Servicekantoor van Abeos franchise.

Abeos franchise biedt bijvoorbeeld:

  • Een goede backoffice voor salaris en administratieve zaken,
  • Moderne uitzendsoftware,
  • Support en begeleiding bij ziekteverzuim,
  • Franchise meetings en begeleiding “on the job”, want je staat er niet alleen voor,
  • Support en coaching bij Arbo gerelateerde zaken,
  • Behalen van de nodige certificaten en opleidingen om je kwalitatief te onderscheiden,
  • Support op het gebied van marketing,
  • Beschikbaarheid van een kenniscentrum voor vragen over HR,
  • Cross Border Services; voor werving, planning en huisvesting van buitenlandse krachten.

De uitzendbranche is een van de meest uitdagende en afwisselende branches. Om deze reden organiseert Abeos een “48 HOURS FRANCHISE CHALLENGE” zodat wij kandidaten die serieus interesse hebben om als franchisenemer te starten bij Abeos, vooraf een kijkje in de keuken te geven. Ben jij benieuwd of jij hebt wat wij zoeken? Vraag dan direct informatie aan en kom met ons in contact!
Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Ontvang gratis meer informatie over Abeos Uitzendbureau

Meer informatie over franchisen bij

Abeos Uitzendbureau

Recent bekeken formules