Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Kenneth Smit

Over Kenneth Smit franchise

Wij zijn dé club van ruim 70 ondernemende franchise partners met een pragmatische aanpak. Groei van bedrijven of teams kan alleen maar ontstaan als de potentie van mensen (maximaal) wordt benut. Door medewerkers te inspireren, nieuwe vaardigheden aan te leren en zodoende te laten groeien als mens worden organisaties vanzelf sterker. Uiteindelijk leidt dit alles tot betere resultaten waardoor bedrijven relevant blijven voor hun stakeholders en de medewerkers van onze klanten op een gelukkige, geïnspireerde manier bijdragen aan de continuïteit van hun organisaties.

Kenneth Smit franchise is al ruim 30 jaar succesvol bij ruim 10.000 organisaties in het MKB, maar ook bij onder meer de Rabobank, Capgemini, Strukton en de Rijksoverheid. In de afgelopen 30 jaar hebben we zo’n 415.000 mensen getraind, gecoacht en geholpen in hun professionele ontwikkeling. Binnen het MKB kent 94% de naam Kenneth Smit. Uit onderzoek van CEDEO blijkt dat onze klanten ons waarderen met een 9.7!

Succes door doen

Bij Kenneth Smith franchise bieden wij een unieke aanpak op maat die verder gaat dan alleen theoretische lessen. We stoppen niet bij het behalen van een certificaat, maar coachen professionals naar succes. Onze aanpak bestaat uit drie fases: Diagnose, Doen, Borgen.

Dit ga je doen

Als je start als Kenneth Smit franchise partner dan helpen we je om een vliegende start te maken. Naast hoogwaardige trainingen en coaching, sparren we met je over jouw business plan, begroting, acquisitieaanpak én positioneren we jou als expert in de markt. We stomen je klaar om te gaan doen waar je goed in bent; commerciële organisaties transformeren. Concreet bestaat je werkweek uit het doen van acquisitie, social networking, het samen met jouw prospects en klanten analyseren van wat nodig is, het uitbrengen van advies en natuurlijk het zelf geven van praktijkgerichte  vaardigheidstrainingen, het faciliteren van groepsprocessen en coaching. Langdurige maatwerktrajecten waarin je gebruik kunt maken van de (digitale) tools en programma’s vanuit Kenneth Smit aangevuld met kwaliteitsoplossingen van Insights Discovery en SHL assessments. Hoe je werkweek eruit ziet? Dat bepaal jij zelf!

Voordelen voor Kenneth Smit franchise Partners

• Gebruik van de naam Kenneth Smit franchise met jarenlange succesvolle reputatie en ervaring.
• Een sterk kwaliteitsmerk, CEDEO en NRTO erkend inclusief NRTO keurmerk
• Enorme persoonlijke leercurve, opleidingen, coaching en begeleiding
• Onderdeel van een groot en succesvol netwerk dat al ruim 33 jaar actief is
• Ruim 70 collega partners om mee te sparren en samen te werken
• Gebruik van didactische programma’s en assessment tools
• Uitstekende tarieven (vanaf € 3.000,- per dag)
• Onderdeel van een sterk en groeiend bedrijvenportfolio in opleiding- & trainingsbranche (EIKK Onderwijsgroep)
• Marketing content strategie die erop gericht is om automatisch leads voor je te genereren én jou als partner te positioneren als “trusted expert”
• Een eigen Kenneth Smit franchise Direct White Label waarmee je ook het persoonlijke opleidingsbudget vraagstuk van jouw klanten kunt invullen
• Gebruik van praktische (online) instrumenten die je werk makkelijker maken
• Jouw businessplan wordt waargemaakt door een (zeer) goed ondernemersinkomen
• Je bent zelfstandig ondernemer en bepaalt zelf je koers en agenda

Interesse?
Vraag dan direct vrijblijvend informatie aan via deze pagina. Daarnaast organiseert Kenneth Smith regelmatig diverse Workshops voor geïnteresseerden.

 

Ontvang gratis meer informatie over Kenneth Smit

Meer informatie over franchisen bij

Kenneth Smit

Recent bekeken formules

×