Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij 123Boekhouden

123Boekhouden franchise is een formule dat boekhouden eenvoudig, vertrouwd en persoonlijk maakt. Met behulp van de app van 123Boekhouden heb je geen omkijken meer naar je administratie maar wel continu inzicht in je eigen administratie. Uniek aan deze formule is dat je daarnaast de beschikking hebt over een persoonlijk adviseur die al je belastingaangiften verzorgd en die je pro-actief adviseert.

 

De formule

123Boekhouden is in 2017 in het leven geroepen om de klant zo volledig mogelijk te ontzorgen. De formule is op zoek naar franchisenemers om gezamenlijk meer landelijke dekking te genereren. “123Boekhouden is het boekhouden van de toekomst. Ons motto is: Digitaal waar het kan, persoonlijk waar het moet”, aldus eigenaar Peter Botter.

 

Hoe werkt 123Boekhouden Franchise?

“Vrij simpel, de facturen van een klant worden met een speciaal daarvoor ontwikkelde app, verzonden naar 123Boekhouden. Dagelijks verwerkt de formule alle toegezonden gegevens, terwijl de klant via de app altijd inzicht heeft in zijn/haar bijgewerkte administratie. Daarnaast word je door jouw persoonlijke adviseur bijgestaan met nuttige adviezen. Daarbij worden al jouw belastingaangiften voor je verzorgd. 123Boekhouden biedt volledige ontzorging voor het midden- en kleinbedrijf tegen een scherpe vaste prijs voor haar klanten.”

 

Franchisenemer worden?

123Boekhouden heeft een lage entreefree met een lage maandelijkse vaste fee. Als franchisenemer krijg jij het alleenrecht van een groot rayon waarin circa 50.000 ZZP-ers actief zijn. 123Boekhouden streeft naar maximaal 20 franchisenemers in Nederland. Je wordt intern opgeleid zodat je de rol van persoonlijk adviseur goed kunt vervullen. Vanuit de formule wordt je ook ondersteund met vakinhoudelijke kennis, zodat je de klanten altijd van een goed advies kunt voorzien. Vanzelfsprekend krijg je vanuit de formule ook nieuwe klanten voor jouw eigen bedrijf en ondersteunen wij je actief in de acquisitie. Ook is ziektevervanging geregeld via de formule. Zo is continuïteit voor de klanten gewaarborgd, en hoeft de franchisenemer geen dure AOV verzekering af te sluiten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend informatie aan bij 123Boekhouden franchise.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids123Boekhouden Franchise

 

 

 

Ontvang gratis meer informatie over 123Boekhouden

Meer informatie over franchisen bij

123Boekhouden