Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Een goed begin voor 123Boekhouden

Franchiseformule 123Boekhouden heeft het jaar 2018 goed afgesloten met het welkom heten van de eerste franchisenemer. Inmiddels heeft een tweede franchisenemer zich aangesloten bij de formule. Franchiseneemster Lisette Verweij zal vanuit Tiel verantwoordelijk zijn voor het rayon Midden Nederland namens 123Boekhouden.

Trainingen

Eigenaar van de formule, Petter Botter, verzorgt de trainingen voor nieuwe franchisenemers zelf. “De training is afhankelijk van de behoefte van de franchisenemer, de vooropleiding en ervaring binnen de branche. Het aantal dagen verschilt per persoon, wat de trainingen maatwerk maakt.” Daarnaast krijgt iedere franchisenemer een persoonlijke jaarplanning. “Het maakt niet uit of de franchisenemer wil groeien naar 100 of 200 klanten, de franchisenemer zelf is hierin leidend.”

Van aanvraag tot franchisenemer

Na het doen van een informatie aanvraag zal Peter binnen één (werk)dag telefonisch contact opnemen. “Het streven is om binnen een week met elkaar aan tafel te zitten voor een eerste kennismaking. Wanneer de kennismaking wederzijds goed bevallen is volgen de contractbespreking en rayonbepaling. Beiden kunnen binnen een paar weken geregeld zijn.

De lengte van het doen van een aanvraag tot daadwerkelijk franchisenemer worden is variabel. Het is mogelijk om al binnen 2 maanden officieel van start te kunnen gaan. In het geval van Lisette duurde het iets langer wegens haar vorige baan. Vandaar dat ervoor gekozen is wat ruimer de tijd te nemen.”

Beschikbare rayons

Franchiseformule 123Boekhouden werkt met rayons binnen Nederland. In zijn totaliteit zijn er 20 rayons die gevuld kunnen worden. Momenteel is de formule in gesprek met meerdere potentiele franchisenemers. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

×