123Boekhouden

123Boekhouden franchise formule

franchisen bij 123Boekhouden

123Boekhouden is een formule dat boekhouden eenvoudig, vertrouwd en persoonlijk maakt. Met behulp van de app van 123Boekhouden heb je geen omkijken meer naar je administratie maar wel continu inzicht in je eigen administratie. Uniek aan deze formule is dat je daarnaast de beschikking hebt over een persoonlijk adviseur die al je belastingaangiften verzorgd en die je pro-actief adviseert.

 

De formule

123Boekhouden is in 2017 in het leven geroepen om de klant zo volledig mogelijk te ontzorgen. De formule is op zoek naar franchisenemers om gezamenlijk meer landelijke dekking te genereren. “123Boekhouden is het boekhouden van de toekomst. Ons motto is: Digitaal waar het kan, persoonlijk waar het moet”, aldus eigenaar Peter Botter.

 

Hoe werkt 123Boekhouden?

“Vrij simpel, de facturen van een klant worden met een speciaal daarvoor ontwikkelde app, verzonden naar 123Boekhouden. Dagelijks verwerkt de formule alle toegezonden gegevens, terwijl de klant via de app altijd inzicht heeft in zijn/haar bijgewerkte administratie. Daarnaast word je door jouw persoonlijke adviseur bijgestaan met nuttige adviezen. Daarbij worden al jouw belastingaangiften voor je verzorgd. 123Boekhouden biedt volledige ontzorging voor het midden- en kleinbedrijf tegen een scherpe vaste prijs voor haar klanten.”

 

Franchisenemer worden?

123Boekhouden heeft een lage entreefree met een lage maandelijkse vaste fee. Als franchisenemer krijg jij het alleenrecht van een groot rayon waarin circa 50.000 ZZP-ers actief zijn. 123Boekhouden streeft naar maximaal 20 franchisenemers in Nederland. Vanzelfsprekend krijg je actieve ondersteuning van de franchisegever in onder andere de acquisitie. Ook is ziektevervanging geregeld via de formule. Zo is continuïteit voor de klanten gewaarborgd, en hoeft de franchisenemer geen dure AOV verzekering af te sluiten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend informatie aan bij 123Boekhouden.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

 

 

 


123Boekhouden franchise informatie

Activiteit:

123Boekhouden is een formule dat boekhouden eenvoudig, vertrouwd en persoonlijk maakt. Met behulp van de app van 123Boekhouden heb je geen omkijken meer naar je administratie maar wel continu inzicht in je eigen administratie. Uniek aan deze formule is d

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2018
Entreegeld: Borgsom tussen € 3.000 en € 6.000. Deze wordt bij eventuele beeindiging geretourneerd
Jaarlijkse franchisefee: € 250 per maand
Totale investering: Afhankelijk van de onttrekking voor levensonderhoud in startfase
Benodigd eigen vermogen: Tussen de € 0 en € 10.000
Gemiddelde omzet pv: € 80.000 - € 100.000
Type samenwerking: Hard Franchise
Lid nfv: Ja
Omschrijving training: Onbekend
Hoe is de inkoop geregeld: Niet van toepassing
Verkoop oppervlakte: Niet van toepassing
Locatie omschrijving: Vanuit huis
Verzorgingsgebied: Afgeschermd rayon waarin circa 50.000 ZZP-ers actief zijn
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen en 5 zelfstandig
2020:
1 eigen en 3 zelfstandig

Youtube video's


Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
123Boekhouden