123Boekhouden

123Boekhouden franchise formule

franchisen bij 123Boekhouden

123Boekhouden franchise is een formule dat boekhouden eenvoudig, vertrouwd en persoonlijk maakt. Met behulp van de app van 123Boekhouden heb je geen omkijken meer naar je administratie maar wel continu inzicht in je eigen administratie. Uniek aan deze formule is dat je daarnaast de beschikking hebt over een persoonlijk adviseur die al je belastingaangiften verzorgd en die je pro-actief adviseert.

 

De formule

123Boekhouden is in 2017 in het leven geroepen om de klant zo volledig mogelijk te ontzorgen. De formule is op zoek naar franchisenemers om gezamenlijk meer landelijke dekking te genereren. “123Boekhouden is het boekhouden van de toekomst. Ons motto is: Digitaal waar het kan, persoonlijk waar het moet”, aldus eigenaar Peter Botter.

 

Hoe werkt 123Boekhouden Franchise?

“Vrij simpel, de facturen van een klant worden met een speciaal daarvoor ontwikkelde app, verzonden naar 123Boekhouden. Dagelijks verwerkt de formule alle toegezonden gegevens, terwijl de klant via de app altijd inzicht heeft in zijn/haar bijgewerkte administratie. Ook geeft jouw persoonlijke adviseur je advies over diverse zaken. Daarbij worden al jouw belastingaangiften voor je verzorgd. 123Boekhouden franchise biedt volledige ontzorging voor het midden- en kleinbedrijf tegen een scherpe vaste prijs voor haar klanten.”

 

Franchisenemer worden?

123Boekhouden franchise heeft een lage entreefree met een lage maandelijkse vaste fee. Als franchisenemer krijg jij het alleenrecht van een groot rayon waarin circa 50.000 ZZP-ers actief zijn. 123Boekhouden streeft naar maximaal 20 franchisenemers in Nederland. Vanzelfsprekend krijg je actieve ondersteuning van de franchisegever in onder andere de acquisitie. Ook is ziektevervanging geregeld via de formule. Zo is continuïteit voor de klanten gewaarborgd, en hoeft de franchisenemer geen dure AOV verzekering af te sluiten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend informatie aan bij 123Boekhouden franchise.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids123Boekhouden Franchise

 

 

 


123Boekhouden franchise informatie

Activiteit:

123Boekhouden is een formule dat boekhouden eenvoudig, vertrouwd en persoonlijk maakt. Met behulp van de app van 123Boekhouden heb je geen omkijken meer naar je administratie maar wel continu inzicht in je eigen administratie.

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 2017
Lid NFV: Ja
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Borgsom tussen € 3.000 en € 6.000. Deze wordt bij eventuele beeindiging geretourneerd
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
€ 250 per maand
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen 123Boekhouden dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Tussen de € 0 en € 10.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen 123Boekhouden. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Afhankelijk van de onttrekking voor levensonderhoud in startfase
Gem. omzet per vestiging: € 80.000 - € 100.000
Gem. oppervlakte vestiging: Niet van toepassing
Locatie omschrijving: Vanuit huis
Verzorgingsgebied: Afgeschermd rayon waarin circa 50.000 ZZP-ers actief zijn
Training/opleiding: Onbekend
Inkoop: Niet van toepassing
Aantal medewerkers: 1 fte
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen en 5 zelfstandig
2020:
1 eigen en 6 zelfstandig
2021:
1 eigen en 12 zelfstandig

Youtube video's


Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
123Boekhouden