Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de website: 123Boekhouden

Nieuw op het platform van De Nationale Franchise Gids is franchiseformule 123Boekhouden. Deze franchiseformule maakt boekhouden eenvoudig, vertrouwd en persoonlijk. Met behulp van de app van 123Boekhouden heeft de gebruiker geen omkijken meer naar de administratie, maar wel continu inzicht in de eigen administratie. Uniek aan deze formule is dat aangesloten klanten de beschikking hebben over een persoonlijk adviseur die belastingaangiften verzorgd en die pro-actief adviseert.

De formule

123Boekhouden is in 2017 in het leven geroepen om de klant zo volledig mogelijk te ontzorgen. De formule is op zoek naar franchisenemers om gezamenlijk meer landelijke dekking te genereren. “123Boekhouden is het boekhouden van de toekomst. Ons motto is: Digitaal waar het kan, persoonlijk waar het moet”, aldus eigenaar Peter Botter.

Hoe werkt 123Boekhouden?

“Vrij simpel, de facturen van een klant worden met een speciaal daarvoor ontwikkelde app, verzonden naar 123Boekhouden. Dagelijks verwerkt de formule alle toegezonden gegevens, terwijl de klant via de app altijd inzicht heeft in zijn/haar bijgewerkte administratie. Daarnaast word je door jouw persoonlijke adviseur bijgestaan met nuttige adviezen. Daarbij worden al jouw belastingaangiften voor je verzorgd. 123Boekhouden biedt volledige ontzorging voor het midden- en kleinbedrijf tegen een scherpe vaste prijs voor haar klanten.”

Franchisenemer worden?

123Boekhouden heeft een lage entreefree met een lage maandelijkse vaste fee. Als franchisenemer krijg jij het alleenrecht van een groot rayon. 123Boekhouden streeft naar maximaal 20 franchisenemers in Nederland. Vanzelfsprekend krijg je actieve ondersteuning van de franchisegever in onder andere de acquisitie. Ook is ziektevervanging geregeld via de formule. Zo is continuïteit voor de klanten gewaarborgd, en hoeft de franchisenemer geen dure AOV verzekering af te sluiten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend informatie aan bij 123Boekhouden.

×