De Ballebak in oude Olympus

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

In het pand waar eerder sporthal en zwembad Olympus gevestigd was, zit nu De Ballebak. Deze gaat echter omgebouwd worden tot een speelparadijs met een indoor waterspeeltuin. Na de verbouwing zal het speelparadijs een Ballebak 2.0, twee restaurants, een waterspraypark, een trampolinepark, lasergameruimten, escaperooms en een natuurspeeltuin krijgen.

Op 20 december jl. ging de gemeente Zoetermeer akkoord met de verkoop van het gebouw aan franchisenemers John den Uijl en Peter Visser. De twee beheerders van De Ballebak Zoetermeer moeten 950.000 euro betalen voor het voormalige Olympus gebouw.

Marty Kreft, franchisegever van De Ballebak Nederland, is erg tevreden. Het idee en de tekeningen voor de verbouwing lagen er al een tijdje. De wens is om deze maand te beginnen met de verbouwing van de bovenverdieping, daar moet een moderne Ballebak komen. “Zodra het boven allemaal klaar is, wordt beneden alles gesloopt”, vervolgt Kreft.

Waar de Ballebak nu nog zit moet een waterspraypark komen. “Ideaal voor kinderen, want het water komt van alle kanten maar verdwijnt ook weer meteen in de grond. Geen verdrinkingsgevaar dus. Het is een lang gekoesterde wens die nu uitkomt.” Verder zal er een pannenkoekenrestaurant komen en zullen er in de kelder escaperooms geplaatst worden. “We hebben zeeën van ruimte. Hier gaan we diverse escaperooms maken.“

De verwachting is dat de verbouwing van de bovenverdieping een half jaar zal duren. Voor wat betreft de benedenverdieping durft Kreft nog geen voorspelling te doen.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.