Subway

Subway franchise formule

franchisen bij Subway

SUBWAY® Franchise Nederland

Denk je dat de SUBWAY franchise formule het juiste concept voor jou is? Kijk of je jezelf herkent in onderstaand profiel.

  • enthousiasme voor het SUBWAY® merk en de producten
  • plezier in omgang met mensen
  • zakelijk inzicht
  • gevoel voor verantwoordelijkheid

Ben je geïnteresseerd om franchisenemer te worden? >> subway-franchise.nl

Voordelen SUBWAY franchise

De belangrijkste voordelen waar je van profiteert als SUBWAY® franchisenemer zijn het merk, het systeem, het team en het product. Net als bij onze Subs, is de juiste samenstelling van deze ingrediënten het recept voor succes.

Het Merk

Het SUBWAY® merk is wereldwijd bekend en heeft een grote fanbase. Op zowel nationale als internationale ranglijsten scoort het merk hoog op meerdere vlakken. Van deze bekendheid profiteer je natuurlijk als SUBWAY franchise ondernemer. Consumenten weten waar het merk voor staat en zijn bekend met de hoge kwaliteit.

Het Systeem

Met meer dan 50 jaar ervaring biedt het SUBWAY® systeem een gedegen concept aan. Franchisenemers profiteren van de kennis, de processen en het netwerk binnen het systeem. Zo zijn er verschillende trainingsmogelijkheden voor franchisenemers en hun teams en het voordeel van de centrale inkoop door de non-profit inkooporganisatie. Daarnaast is er het nationaal marketingfonds waar marketingprofessionals samenwerken met een board van verkozen franchisenemers en wordt er binnen het systeem continu geïnvesteerd in innovatie.

Het Team

Onderdeel van het systeem is het team. De SUBWAY franchise formule is de grootste ter wereld. Ondanks die grote wereldwijde bekendheid ligt een groot deel van de kracht in de lokale aanpak. Het persoonlijke contact met een Development Agent die de ondernemers in zijn regio ondersteunt en adviseert. Daarnaast is er de ondersteuning van het hoofdkantoor. Je bent zelfstandig ondernemer maar zult veel profijt hebben van de goede samenwerking met de verschillende partijen binnen de organisatie.

Het Product

De gast kan zijn Sub of salade helemaal aanpassen naar eigen smaak; groot of klein, pittig en low-fat, vlees, vis of vegetarisch; met de grote keuze aan ingrediënten zijn de mogelijkheden eindeloos. Producten worden vers bereid voor de ogen van de gast. Ons recept is de balans tussen betaalbaarheid, voedzame keuzes en verwennerij. Dit zorgt ervoor dat ons aanbod aanspreekt bij een grote doelgroep. Met een team van specialisten kijken we naar voedingstrends en ontwikkelen we nieuwe producten en smaken. Op deze manier blijven we innoveren en kunnen we onze gasten blijven interesseren met verassende nieuwe producten.

CONTACTEN

Ons internationale merk wordt vertegenwoordigd door onze regionale contactpersonen. Onze Development Agents ontmoeten je graag voor een persoonlijk gesprek. Neem vandaag nog contact met ze op! Dit doet u via onderstaande link:

http://www.subway-franchise.nl/contact/

Subway Franchise logoAangesloten bij De Nationale Franchisegids

 

 

 


Subway franchise informatie

Activiteit:

Quick Service Restaurant voor ter plekke bereide sandwiches, wraps en salades.

Branche: - -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 1965
Entreegeld: € 10.000
Franchisefee: 8% royalties van de netto verkoop en 4,5% marketingbijdrage van de netto verkoop ten behoeve voor het nationale marketingfonds.
Benodigd eigen vermogen: Minimum 1/3 van de totale investering
Totale investering: Tussen de € 92.650 en € 325.000 afhankelijk van de locatie. Zie www.subway-franchise.nl/investeringen
Gem. oppervlakte vestiging: 20 a 200 m²
Locatie omschrijving: A1 / B1, of cornerlocaties (bv. in food courts, stations, luchthavens of op universiteitsterreinen)
Verzorgingsgebied: 30.000 inwoners
Training/opleiding: Tweeweekse trainingscursus. Diverse trainingscentra over de hele wereld buiten Nederland en Continue online training via de Subway University.
Inkoop: Centraal geregeld door onafhankelijk inkooporgaan i.v.m. constante kwaliteit en inkoopvoordeel.
Aantal medewerkers: 10 fte

Delen:

franchise vestigingen van Subway

Aantal vestigingen

2019:
201 zelfstandig
2020:
205 zelfstandig
2021:
225 zelfstandig
Buitenland:
+40.000 (>100 landen)

Youtube video's




skyscraper-banner-website