Quick Service Restaurant voor ter plekke bereide sandwiches, wraps en salades.
Branche: | eetcafé & restaurant - horeca - lunchroom |
---|---|
Type samenwerking: | Hard Franchise |
Startjaar: | 1965 |
Entreegeld: |
Staat in de Gids. Bestellen? |
Franchisefee: |
Staat in de Gids. Bestellen? |
Benodigd eigen vermogen: |
Minimum 1/3 van de totale investering |
Totale investering: |
Tussen de € 92.650 en € 325.000, afhankelijk van de locatie. |
Gem. oppervlakte vestiging: | 20 - 200 m² |
Locatie omschrijving: | A1 / B1, of cornerlocaties (bv. in food courts, stations, luchthavens of op universiteitsterreinen) |
Verzorgingsgebied: | 30.000 inwoners |
Training/opleiding: | Staat in de Gids. Bestellen? |
Inkoop: | Staat in de Gids. Bestellen? |
Aantal medewerkers: | Staat in de Gids. Bestellen? |