Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Personal Fitness Nederland

Personal Fitness Nederland telt meer dan 90 vestigingen, waarmee ze al meer dan 17.000 Nederlanders gecoacht hebben naar een fitter, gezonder gelukkiger leven. De franchiseformule werkt met een persoonlijke, resultaatgerichte aanpak en het bewezen Fit for Life programma.

Personal Fitness Nederland is in 2011 opgericht door Jos Vermeer. De filosofie achter het concept is het weer gelukkig maken van mensen door een gezondere levensstijl. Een levensstijl veranderen kan ontzettend moeilijk zijn, zeker als iemand er alleen voor staat! Daarom ondersteunen de personal coaches van Personal Fitness Nederland klanten zodat ze altijd een stok achter de deur hebben. Ook zorgen zij ervoor dat klanten altijd de motivatie en juiste kennis in huis hebben om doelen dag-in-dag-uit te behalen.

 

Bewezen Fit for Life programma

Personal Fitness Nederland is geen normale ‘personal trainer’ of ‘sportschool’ doordat er gewerkt wordt met het wetenschappelijk bewezen Fit for Life programma. Het programma kenmerkt zich door een totaalaanpak van drie pijlers die elkaar versterken:

 • Beweging:
  • Effectieve één-op-één trainingssessies onder begeleiding van de personal trainer en een persoonlijk trainingsschema voor thuis.
 • Voeding:
  • Persoonlijk voedingsadvies.
 • Mental coaching:
  • Je gedachten de baas zijn om resultaten te behalen en voor altijd vast te houden.

De drie pijlers zorgen ervoor dat klanten doelen gegarandeerd behalen, ongeacht wat de doelstelling is. Ook dragen wij alle tools aan zodat de klant profijt heeft van het programma voor de rest van zijn of haar leven. Alleen op deze manier worden klanten op een structurele en duurzame manier geholpen. En zeg nou zelf; daar draait het toch om? Oprecht iets kunnen betekenen voor de klant.

 

Unieke franchiseformule  

Het succes van Personal Fitness Nederland begint uiteraard met de toewijding van onze aangesloten franchisenemers en de goede resultaten die elke dag behaald worden. Als franchisegever is het onze taak om onze franchisenemers zo goed mogelijk te ondersteunen en faciliteren.

Hoewel de puzzel helemaal moet kloppen, zijn er twee belangrijke elementen te benoemen die het succes van Personal Fitness Nederland bepalen: conceptontwikkeling en marketing.

 

Conceptontwikkeling

Zoals iedere branche, is ook de fitnessmarkt aan verandering onderhevig. Onze doelgroep heeft verschillende wensen en de technologie ontwikkelt zich razendsnel. Daarnaast hebben we te maken met een zeer sterk concurrentieveld waardoor wij als franchiseorganisatie moeten blijven doorontwikkelen. Voor innovatie en ontwikkeling is daarom veel aandacht binnen de organisatie.

Het Fit for Life programma wordt op details doorontwikkeld evenals de aanvullende programma’s, de uniformiteit van de formule en merkbeleving. Alles is namelijk met elkaar verbonden. Het is onze rol als franchisegever om vooruitstrevend te zijn waardoor jij, als franchisenemer, op een topniveau kan presteren.

 

Marketing

Waar marketing voor veel zelfstandige personal coaches een sluitpost op de agenda is, is marketing voor ons één van de belangrijkste pijlers van ons businessconcept. Constante zichtbaarheid, op een hoog niveau, op de juiste plek (lokaal) en met precies de juiste boodschap. Dat maakt dat we samen potentiële klanten weten te werven. Daarnaast is er op lokaal niveau ook veel winst te behalen. Met ons Local Store Marketing plan en het marketing- en sales groeivliegwiel ben jij helemaal klaar voor de toekomst. Wij helpen jou met het creëren van een winstgevende studio!

 

Waarom je eigen Personal Fitness Nederland studio starten?

Als franchisenemer maak je direct gebruik van het doorontwikkelde Personal Fitness Nederland bedrijfsconcept waardoor je circa 50-70 klanten kan begeleiden. Daarnaast adviseert Personal Fitness Nederland over toekomstige keuzes, zoals het wel of niet inhuren van coaches en hoe groeidoelstellingen te realiseren.

 

Andere voordelen zijn:

 • Tijdens de opstart volg je de Personal Fitness Nederland vierdaagse opleiding die gegeven wordt door oprichter Jos Vermeer. De franchisenemers van de 90+ Personal Fitness Nederland studio’s gingen je voor!
 • Je krijgt toegang tot het Personal Fitness Nederland e-learning systeem. Hiermee leer je over de bewezen processen die Personal Fitness Nederland studio’s volgen. Ook jouw toekomstige studio wordt hierdoor 100% succesvol.
 • Hulp met locatiekeuze, ondernemersplan en financieringsaanvraag.
 • Je krijgt hulp en assistentie bij het doen van bestellingen, inrichting van de studio, het mediapakket en marketing.

 

Meer informatie?

Er is ontzettend veel informatie te delen en te bespreken, dus wil jij meer weten over de mogelijkheden die Personal Fitness Nederland jou kan bieden? Vraag dan direct informatie aan.

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Ontvang gratis meer informatie over Personal Fitness Nederland

Meer informatie over franchisen bij

Personal Fitness Nederland

Recent bekeken formules