Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Winnaars Personal Fitness Nederland bij de Dutch Fitness Awards

Vol trots hebben de personal coaches van Personal Fitness Nederland tijdens de Dutch Fitness Awards afgelopen week de prijs in ontvangst genomen voor ‘Beste Personal Trainer van 2022’ van hun Gemeente. Het gaat om een publieksprijs en de uitreiking vond plaats bij Ouwehands Dierenpark.

Succesfactor: beweging, voeding én mental coaching

“We zijn super trots op de erkenning en waardering die wij door de award krijgen. Wij willen iedereen die massaal op ons gestemd heeft dan ook bedanken”, vertelt Harry Raaijmakers, eigenaar van winnende studio’s.

Over het succes vertelt Harry: “Wij richten ons naast bewegen en voeding op mental coaching. Dit doen wij o.a. door een speciaal ontwikkeld Fit for Life (werk)boek waarmee aan de slag gegaan wordt samen met de personal coach. Klanten leren daardoor veel over zichzelf en over een gezonde levensstijl. Mental coaching en leren is ontzettend belangrijk en dit maakt het verschil om blijvend fitter, gezonder en gelukkiger te worden. En resultaat voor het leven, dat is wat iemand echt wil”.

Fun

Veerle Dignouts, eigenaar en personal coach van de studio in Weert, vult aan: “Wij voegen altijd FUN toe tijdens de trainingssessies. Juist als mensen die starten aangeven dat zij een hekel hebben aan sporten, dan zien wij dat als een uitdaging om die gedachte te veranderen. Dit doen we door FUN en leuke challenges toe te voegen, dit is leuk en werkt enorm motiverend!”

Teamwerk

Jos Vermeer, medeoprichter en franchisegever van Personal Fitness Nederland: ”Ik ben super trots dat wij als Personal Fitness Nederland al 7 jaar op rij de awards in ontvangst mogen nemen. Door de groei van de afgelopen jaren hebben wij inmiddels circa 90 studio’s en meer dan 200 gecertificeerde coaches. Het voordeel is dat we daardoor enorm veel kennis in huis hebben die we bundelen en met elkaar delen. Tijdens de award uitreiking konden we ons gezamenlijke succes samen vieren en dat is toch echt een moment van trots!”

Over Personal Fitness Nederland

Wil jij meer weten over Personal Fitness Nederland of de unieke Fit for Life methode? Vraag dan nu vrijblijvend informatie aan!

 

 

×