Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Kipperij

Kipperij franchiseformule

Kipperij verenigt een grill- en maaltijdenwinkel met de snelstgroeiende business food-delivery op een ongekend hoog niveau. De formule combineert het beste van twee markten en heeft hier een unieke succesformule van gemaakt. Kipperij bereidt elke dag gegrilde producten, huisgemaakte maaltijden en verse broodjes. Klanten kunnen in de winkel langs komen of ze kunnen online bestellen op onze website. De maaltijden worden dan warm thuisbezorgd.

Franchisen bij Kipperij

Met jouw Kipperij vestiging word je onderdeel van een uniek concept. Daarnaast ontvangt de franchisepartner jarenlange ervaring en ondersteuning, die je nodig hebt om jouw eigen vestiging(en) op te starten. De franchisepartner wordt het gehele proces ondersteund. Bovendien kan de franchisepartner profiteren van de schaal- en inkoopvoordelen bij onze vaste leveranciers. Tot slot is het concept van Kipperij zo ingericht dat je meerdere filialen kan openen.

Wie zoekt Kipperij?

Het is belangrijk dat de franchisepartner betrokken is bij het concept van Kipperij. Je hebt affiniteit met het bereiden van diverse soorten gerechten met als doel klanten blij maken. Je bent klantvriendelijk en een doorpakker. Daarnaast zoekt Kipperij iemand die het belangrijk vindt om kwalitatief hoogwaardige producten te verkopen. Om dit te realiseren dien je kritisch te zijn. Tot slot is het hebben van ervaring in de detailhandel of horeca een pré.

Kipperij wil uitgroeien tot een concept dat gevestigd is door heel Nederland. Food-delivery is een snelgroeiende branche. Voor veel food-delivery bedrijven is een rendabele middag omzet een uitdaging. De formule combineert twee markten waardoor ieder uur van de dag rendabel wordt gemaakt en de drukte verspreid wordt over de dag.

Er zijn nog uitstekende mogelijkheden voor franchisepartner(s) in verschillende steden in heel Nederland. Wat belangrijk is voor jouw Kipperij locatie is dat deze gelegen is in een winkelcentrum, stadscentra of in de buurt van een supermarkt met voldoende parkeergelegenheid.

 

 

                                                                                                                       

Ontvang gratis meer informatie over Kipperij

Meer informatie over franchisen bij

Kipperij

×