Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Kipperij

Kipperij franchiseformule

Kipperij verenigt een grill- en maaltijdenwinkel met de snelst groeiende business food delivery op een ongekend hoog niveau. De formule combineert het beste van twee markten en heeft hier een unieke succesformule van gemaakt. Van gegrilde kippenpoten, huisgemaakte maaltijden, vers belegde broodjes, heerlijke snacks zoals chicken wings, tot een vers gemaakte kapsalon of de mals bereide (kalfs) spareribs. Klanten kunnen alle producten in de winkel halen maar deze ook warm laten thuisbezorgen. Kipperij kiest alleen voor de hoogwaardigste producten om de verwachtingen van de klanten altijd te kunnen overtreffen. Daarnaast hebben ze eigen grillen, combi-steamers en een centrale keuken om de producten dagelijks vers te bereiden zodat ze de hoge kwaliteit volledig in eigen handen hebben. Alle kipproducten van Kipperij zijn halal gecertificeerd.

Franchisen bij Kipperij

Met jouw Kipperij vestiging word je onderdeel van een uniek concept. Daarnaast ontvangt de franchisepartner de jarenlange ervaring en ondersteuning, die je nodig hebt om jouw eigen vestiging(en) op te starten. De franchisepartner wordt het gehele proces ondersteund. Bovendien kan de franchisepartner profiteren van schaal- en inkoopvoordelen bij vaste leveranciers. Tot slot is het concept van Kipperij zo ingericht dat je meerdere filialen kan openen.

✔️ Je wordt vooraf goed opgeleid zodat je weet wat je in de winkel te wachten staat.
✔️ Tijdens de trainingen in één van de huidige vestigingen, leer je hoe alle processen in elkaar steken.
✔️ Je wordt ondersteund bij de financieringsaanvraag, bij het vinden van een geschikte locatie en bij de verbouwing van jouw vestiging.
✔️ Voordat jouw vestiging open gaat, wordt er een marketingplan opgesteld. Binnen het team is er een marketing afdeling die het marketingplan zal uitvoeren en je zoveel mogelijk zal ontzorgen en ondersteunen.

Wie zoekt Kipperij?

Het is belangrijk dat de franchisepartner betrokken is bij het concept van Kipperij. Je hebt affiniteit met het bereiden van diverse soorten gerechten met als doel klanten blij maken. Een franchisepartner bij Kipperij is klantvriendelijk, kan goed de leiding nemen en is een doorpakker. Het is belangrijk dat er initiatief genomen wordt en dat je als franchisepartner betrokken bent bij de zaak. Ervaring in de detailhandel of horeca is een pré maar zeker geen vereiste. Als franchisepartner bij Kipperij is het belangrijk dat je altijd scherp bent. Jij bent uiteindelijk verantwoordelijk voor het personeel en de productkwaliteit. Kipperij staat open en ondersteunt de stap naar meerdere locaties wanneer een ondernemer heeft aangetoond de juiste capaciteiten te beschikken.

Kipperij is hard aan het groeien en is op zoek naar enthousiaste Franchisepartners die mee willen groeien.

Zo kan jouw vestiging eruit komen te zien!

Er zijn nog veel uitstekende mogelijkheden voor franchisepartner(s) in verschillende steden in Nederland. Wat belangrijk is voor jouw Kipperij locatie is dat dezegelegen is in een winkelcentrum, stadscentra of in de buurt van een (drukke) supermarkt met voldoende parkeergelegenheid.

 

 

                                                                                                                       

Ontvang gratis meer informatie over Kipperij

Meer informatie over franchisen bij

Kipperij

×