Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De leukste relatiegeschenken voor de zomer

23 mei 2023

De zomer is hét vakantieseizoen. Dat betekent dat je in deze periode minder contact zult hebben met sommige klanten. Daarom kan het best goed zijn om ze in deze periode niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk in het zonnetje te zetten, door geschenken aan ze te geven. Elk bedrijf doet wel aan een kerstpakket, maar niet elk bedrijf verrast zijn klanten in de zomer. Dus waarom zou je niet opvallen door een zomerpakket naar je klanten op te sturen?

Thermosfles

In de zomer is het heerlijk om in de zon te zitten of om een mooi rondje door de natuur te fietsen. Daarbij is het ook erg belangrijk om genoeg water te blijven drinken en in die hitte is een slok ijskoud water natuurlijk het allerlekkerst. Daarvoor is een met logo bedrukte thermosfles zeer geschikt. Deze gebruiken mensen vaak al om koffie, thee of warme chocolademelk mee te nemen, maar hierin blijft ook je koude water goed op temperatuur.

Voorbereid op alle weersomstandigheden

Nu krijg je door al die verschillende zomerse relatiegeschenken al de zomer in je bol, maar Nederland blijft Nederland. Het weer is hier onvoorspelbaar: de ene dag is het 30 graden, de andere dag valt het met bakken uit de lucht. Met deze gedachte kun je paraplu’s bedrukken met het logo of de naam van je bedrijf. Dit cadeau met een kleine knipoog komt in ons kikkerlandje namelijk vaak van pas! Vanaf de lente is het al regelmatig barbecueweer in Nederland. Waar de één een barbecue fanaat is, heeft de ander helemaal geen barbecue. Daarom kun je in je pakket met relatiegeschenken ook een wegwerpbarbecue met een zakje marshmallows doen. Dit zal het ongetwijfeld ook goed doen bij klanten met kinderen. Gezellig met het gezin marshmallows roosteren, of met je vriendengroep barbecueën in de tuin. Zo kun je wel barbecueën, maar heb je geen afwas. Zo vindt iedereen het leuk!

Zonnebril

Een zonnebril kun je natuurlijk niet vergeten in de zomer. De felle zon in je ogen is namelijk niet prettig, en bovendien is het belangrijk om je ogen hiertegen te beschermen. Daarnaast is een zonnebril iets wat je overal wil hebben liggen: in de auto, in je tas en misschien zelfs wel gewoon in je jaszak. Al denk je dat het die dag slecht weer wordt, kan de zon opeens volop gaan schijnen. En ook relatiegeschenken als een zonnebril kun je laten bedrukken met je logo of bedrijfsnaam!

Strandlaken

Of je nu een dagje naar Scheveningen gaat of twee weken lang naar Spanje: een strandlaken kan sowieso niet ontbreken in de zomer. Menig mens vindt het heerlijk om even uit te waaien aan de kust, en om te bakken in de zon. Meestal zijn strandbedjes erg duur, dus het is slim om je eigen strandlaken mee te nemen. Ook bij strandhanddoeken is het mogelijk om ze te laten bedrukken. Of kies voor een hamamdoek. Deze wordt vaak gebruikt in de zomer en meegenomen op zomervakantie. Bedruk bijvoorbeeld een gerecyclede hamamdoek als je weet dat je klanten duurzaamheid belangrijk vinden.

×