Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans Hoog Catharijne heropent haar deuren voor alle (trek)vogels

Bagels & Beans Hoog Catharijne heropende 26 september haar deuren. Van 15 t/m 25 september vond er een verbouwing plaats. Of in Bagels & Beans termen: een Refresh. Dat betekent dat een vestiging wordt opgefrist en aangepast zodat gasten nóg beter bediend worden. Dit zorgt er gegarandeerd voor dat gasten met een glimlach, dansje of al neuriënd de vestiging weer verlaten.

De vestiging bevindt zich in Hoog Catharijne. Een plek vol fladderende passanten die komen en gaan. Deze dagelijkse vogeltrek zorgt voor verschillende wensen en behoeftes. Dit vrolijke getjilp en de verschillende geluiden zijn samen ter harte genomen geeft bagelbaas Pakhang aan: ‘we creëren meer zitplekken voor onze gasten door het weghalen van de aGoGo bar. Hiervoor plaatsen we glazen puien, wat nog meer licht gaat geven in de zaak. De bar wordt groter en er komt een tweede kassa. Hiermee maken we meer ruimte om de to go en thuisbezorgingsbestellingen te bereiden en te verwerken.’

Een kijkje in de keuken

De gast die al op zijn wenken werd bediend met de snelle service van de vestiging kan wederom z’n handjes dichtknijpen. Bagelbaas Pakhang meldt dat ze extra high-speed ovens plaatsen. Hierdoor kan iedereen in een snel tempo, maar zonder een seconde minder liefdevolle zorg, bediend worden.

To stay or to go?

De vestiging is tussen het winkelend en reizend publiek perfect gelokaliseerd voor een ‘even tijd voor koffie’ momentje. Maar ook alle huismussen van Utrecht kunnen hier terecht. Een bestelling is namelijk zo geplaatst en thuisbezorgd. Of om toch even de benen (of pootjes) te strekken, is afhalen natuurlijk ook een optie. En dat is voor het bagelteam van Pakhang ook gezellig.

Ontvang gratis meer informatie over Bagels & Beans

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bagels & Beans

×