Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Steenmasters op trainingskamp in Madeira

De Steenmasters hebben met het voltallige personeel en alle Nederlandse en Duitse franchisenemers het succesvolle jaar 2023 afgesloten met een ‘trainingskamp’ in Madeira: vanuit Madeira werd er een cruise gemaakt op de Middellandse Zee.

De Steenmasters zijn experts in het duurzaam herstellen van steenoppervlakken. Verwijderen van graffiti, het renoveren van beton en gereinigde bestrating voegen met het speciaal voor De Steenmasters ontwikkelde systeem voegwerk waardoor aanhechting van algen of mos voorkomen wordt.

“2023 was met de expansie naar Nederland en de deelname aan De Nationale Franchise Beurs een bijzonder en succesvol jaar voor ons.”, aldus formulemanager Maike Landman. “Alhoewel tijdens de cruise het plezier voorop stond hebben we die week natuurlijk ook benut voor een bijeenkomst en om de plannen voor het komend jaar te bespreken.”

Besloten is om extra investering te doen in de back office van de formule zodat de ondernemers nog beter worden gefaciliteerd.  Landman: “Door het succes en de groei die wij gerealiseerd hebben zijn wij nog beter in staat om de formule van De Steenmasters tot op de kleinste details te optimaliseren. Dat ziet de ondernemer terug in bijna alle facetten van het ondernemen. Het begint natuurlijk met de werkwijze en de procedés maar ook heel belangrijk is de automatisering van administratie en de marketing. Dat alles maakt het de franchisenemer mogelijk om zich te focussen op het allerbelangrijkste: het zorgen voor blije klanten. Tevreden klanten wordt je als franchisenemer gelukkig van en het is de beste marketing die er is!”.

Na gedegen voorbereiding zijn in 2023 de eerste franchisenemers in Nederland van start gegaan. “Alhoewel De Steenmasters een Duitse formule is vindt bijna alle communicatie plaats in het Nederlands, dat vinden de franchisenemers ook wel zo prettig”, vervolgt Landman. Ook interesse om ondernemer te worden? Vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over DE STEENMASTERS

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

DE STEENMASTERS

×