Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

eazie deelt gezonde maaltijden uit aan 15.000 studenten

07 september 2018
De vakanties zijn weer voorbij. Voor duizenden nieuwe studenten start hiermee een groot avontuur in een nieuwe omgeving. Helaas schiet gezond eten er dan wel eens bij in. Dat is natuurlijk jammer, want gezond eten helpt om je fit te voelen. Je zit beter in je vel en dat bevordert de studieresultaten. eazie probeert de studenten te helpen.

Als de betaalbare healthy foodketen van Nederland maakt eazie goed en gezond eten voor iedereen makkelijk bereikbaar. Van poké bowls, salads, wraps, wok meals, smoothies en meer, je kunt het zelf samenstellen. Geheel in lijn met deze visie heeft eazie, net als afgelopen jaren rond de start van het nieuwe studiejaar een bijzondere actie gevoerd om studenten te helpen met gezond eten.

Gezonde maaltijd voor 15.000 studenten

Zo heeft eazie ook dit jaar in vijf grote steden van Nederland meer dan 15.000 nieuwe studenten voorzien van een heerlijke gezonde maaltijd, vol groenten en laag in calorieën.

Ook hebben 60.000 studenten 6 euro korting ontvangen die ze bij eazie kunnen gebruiken om zelf een heerlijke healthy maaltijd te halen.

Oprichter eazie wil steentje bijdragen

Oprichter Huang van eazie: ‘ik ben ontzettend trots dat we al jaren deze actie doen en onze steentje bijdragen om de studenten gezonder te laten eten. De nieuwe studenten maken natuurlijk ook op een joyful manier kennis met eazie. Daardoor wordt direct een voorkeurspositie gecreëerd rondom ons merk.

In 2019 groeit eazie door van 21 vestigingen richting 30 vestigingen. Het grootste deel hiervan ligt al vast. De overige zijn in een ver gevorderd stadium.

×