Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Een frisse start; Verhage Blijdorp heropent deuren!

23 januari 2024

Na een grondige verbouwing van ruim een maand staan de deuren van de Verhage-vestiging aan de Stadhoudersweg weer wagenwijd open om gasten te kunnen verwelkomen. Het vernieuwde Verhage Blijdorp is een uitnodigende plek waar bezoekers kunnen genieten van de vertrouwde Verhage-kwaliteit, maar dan in een huiselijke setting met modern interieur.

Franchisenemers Michel en Anna van Herk, die zichzelf al 25 jaar met trots de eigenaren van Verhage Blijdorp mogen noemen, kunnen niet wachten om alle gasten het vernieuwde restaurant te laten zien; ‘Waar we vroeger meer een cafetaria waren en dit ook uitstraalden, zijn we nu een allround eetgelegenheid volgens het moderne Verhage concept. Met ons ruime assortiment aan vers bereide sandwiches en tosti’s maar ook salades en gebak naast de klassieke frites en snacks bieden we een plek voor iedereen. We zijn hét adres voor lunch, diner en alles ertussenin, of je nou gezellig in ons restaurant komt eten, afhalen of jouw bestelling thuis laat bezorgen.’

Al ruim 55 jaar, sinds de opening van de eerste vestiging in 1967 door Joop en Pim Verhage aan de Sikkelstraat, kunnen Rotterdammers genieten van Verhage. Toen in het begin van de jaren tachtig aan de Putsebocht (Rotterdam-Zuid) nog een vestiging werd geopend, volgde in 1989 een vestiging aan de Stadhoudersweg In Rotterdam-Noord.  Hierdoor is Verhage Blijdorp een begrip in de gelijknamige wijk.

Verhage is een franchiseformule die werd opgericht in 1967. In ruim 55 jaar is de organisatie uitgegroeid tot een volwaardige fastserviceketen bestaande uit 43 restaurants, allen geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. De focus ligt op de begeleiding van ondernemers en het opleiden van de medewerkers.

×