Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ekmekci breidt uit met franchise

Franchiseformule Ekmekci richt zich op het bereiden van vers en uniek eten. Ze zijn al actief in Rotterdam met 4 vestigingen en er zit een vestiging Eindhoven. Ekmekci vindt het nu tijd voor uitbreiding en zijn daarom op zoek naar ondernemers die een vestiging willen beginnen.
Over Ekmekci

Bij Ekmekci worden verse gerechten geserveerd op A-locaties. De restaurants zijn geopend voor lunch, ontbijt en avondeten. Met het unieke ontwerp, het internationale interieur en de uitnodigende sfeer zijn de Ekmekci restaurants een verademing in winkelstraten en op treinstations. En dat allemaal met een kwalitatief en vernieuwend concept.

Ondernemen bij Ekmekci

Als franchisenemer van Ekmekci werk je in je eigen vestiging. Je werkt samen met je team en krijgt ondersteuning vanuit de formule. Vanuit een A-locatie zal je, volgens de recepten van Ekmekci, verse gerechten bereiden en serveren. De formule biedt ondersteuning aan de franchisenemer.

Wat biedt Ekmekci aan de franchisenemer?

De franchiseformule levert een hoge omzet per vierkante meter, mede door de hoge omloopsnelheid. Het menu is geoptimaliseerd voor de piekmomenten. Door een goede routing en een volledige keuken zijn de personeelskosten geoptimaliseerd. De formule verzorgt een pand op een A-locatie met een aantrekkelijke inrichting. Vanwege de modulaire bouw zijn de Ekmekci restaurants in alle maten op te bouwen. Door de technologische innovatie binnen de formule is er continue communicatie met de klanten en worden er data gedreven marketingcampagnes uitgezet.

Verder ondersteunt de formule de franchisenemer in verschillende gebieden binnen het ondernemerschap. De formule biedt een opleiding en training en ondersteuning in de administratie, inkoop, marketing, beheer & controle, bedrijfsbegeleiding en advies.

Meer informatie over ondernemen bij Ekmekci

Lijkt het je leuk om ondernemer te worden bij Ekmekci en binnenkort jouw eigen restaurant te leiden? Vul dan gratis het onderstaande formulier in voor meer informatie.

Ontvang gratis meer informatie over Ekmekci

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Ekmekci

×